Horoszkóp 2019. szeptember 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki, amely miatt nem tudod mindazt véghez vinni, amit korábban elterveztél. De az is lehet, hogy egy tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz. Kolléga utálatosan viselkedhet.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon semmihez sem lesz kedved. Ha teheted, akkor csak lógasd a lábad, és töltsd fel energiaraktáraidat, mert a következő időszakban sok feladat vár rád. A szerelemben kisebb csalódás érhet.

 

Ikrek:

Mindennél fontosabb a mai napon az őszinte kommunikáció. Nem fogod kitalálni senki gondolatát, és azt sem várhatod el, hogy valaki befejezze a mondataidat. Ha erre képes vagy, akkor nem érhet csalódás, kiábrándulás.

 

Rák:

Ha külföldre utazol, figyelmesebbnek kellene lenned, különben olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet nagyon nem szeretnél. Testvérrel vagy szomszéddal összekülönbözhetsz. Ne akard a régi dolgokat most tisztázni!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy egészségügyi probléma merül fel, amely miatt talán az ügyeleten, vagy a sürgősségi osztályon kötsz ki. Ha teheted vigyázz jobban magadra, sőt a pénzedre is, ellenkező esetben kár érhet.

 

Szűz:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban átláthatatlan helyzet jöhet létre. Te ugyan megpróbálhatsz őszinte lenni, de a társad erre most nem képes. A környezetedben is több lehet az olyan személy, aki nem mond igazat.

 

Mérleg:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, kevesebb kedvet érezhetsz a feladat elvégzéséhez. Olyan dolog juthat a tudomásodra, amelynek hatására a csodálkozástól talán még az állad is leesik. Valaki rád bízhatja a titkát, őrizd meg!

 

Skorpió:

A szerelmi kapcsolatokban félreértésre van kilátás. Ha szülő vagy, gyermekeddel fontos lehet ez a mai nap, mert olyan esemény történhet, amely komoly hatással lehet a jövőjére. Megeshet, hogy többet gondolsz az ex-edre.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan feladatok várnak ma rád, melyeknek az elvégzéséhez kevés kedvet érzel. Megeshet, hogy egy nagyszerű ötlet pattan ki a fejedből, amelyet mindenképpen írj le, mert lehet, hogy csak később valósíthatod meg.

 

Bak:

Ha utazol, olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt talán felháborodsz. De az is lehet, hogy valami eltűnik a szemed elől, és ennek a dolognak a hiánya miatt bosszankodsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely nem volt tervbe véve mára. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy más módon érhet kár. Rokonnal légy türelmesebb, főleg ha az illető beteg.

 

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben jobban vágyhatsz a társadra, emiatt többet is adsz magadból, mint korábban bármikor. Rokonra nem kellene hallgatnod, mert olyan tanácsot adhat, amit ha megfogadsz, kár érhet.