Horoszkóp 2019. szeptember 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepszik. Előfordulhat, hogy a szenvedély lángja magasra csap, és ennek hatására olyan boldog lehetsz, mint eddig talán sohasem. A munkában sikeres lehetsz.

 

Bika:

Akivel most hoz össze a sors, azzal olyan szenvedélyt élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem tapasztaltál. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel a kapcsolatod sokkal mélyebbé válhat, mint eddig. Érdemes több pénzt költeni a hobbidra.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy valakinek a megnyugtató szavai miatt látod más színben a világot, és benne a helyedet. De az is lehet, hogy búcsút intesz egy olyan problémának, amely talán már hosszabb ideje mérgezi az életedet.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a jövőt. Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt változtatnod kell eddigi életeden.

 

Oroszlán:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha pénzről van szó, kifejezetten a helyzet magaslatán állhatsz és könnyen megeshet az is, hogy plusz bevétel üti a markodat.

 

Szűz:

Olyan események történhetnek, amelyek hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad. Akár vendégségbe mész, akár te látsz vendégül másokat, örömteli pillanatokban lehet részed.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy akivel korábban összekülönböztél, békét kötsz, és örökre elássátok a csatabárdot. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Olyan emlékkép is felbukkanhat, amitől jobban megértheted a jelent.

 

Skorpió:

Mindennél fontosabbá válhat egy baráti kapcsolat, mert ezzel az emberrel olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amelyek elsősorban számodra fontosak. Ha társaságban töltöd a mai napot, jól érezheted magad. Utazás jól sikerül.

 

Nyilas:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor sem lesz okod panaszra, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. A feletteseddel nagyon jól kijöhetsz, ezért ha bármilyen gondod van, állj elő vele, mert még a legmerészebb álmod is valóra válhat.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történik, amely komoly hatással lesz a jövődre. Ha utazol, sok dolog alakulhat a terveid szerint. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan eredményt érhetsz el, amely igazán boldoggá tehet.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. De megeshet, hogy a környezetedben van még egy olyan személy, akivel tökéletes összhangban vagy.

 

Halak:

Nem kellene üzlettársi kapcsolatba bonyolódni senkivel, mert a későbbiekben veszteséget könyvelhetsz el. A házasságokban, régi együttélésekben hallgatnod kellene a társadra, aki tisztán látja a helyzetet. Fogadd meg, amit tanácsol!