Horoszkóp 2019. szeptember 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amelyet a partnered nehezebben tud elfogadni. De az is lehet, hogy a társad rokonsága miatt kerülsz nehéz helyzetbe. Szükségük lenne most a támogatásodra.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy hatalmas optimizmus vagy vágyálom kerít hatalmába a mai napon, és olyan ügyletek ejtenek kísértésbe, amikkel egyébként nem foglalkoznál. Valaki vad ötlettel is előállhat.

 

Ikrek:

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon új kapcsolat kezdődik, amelyben hajlamossá válhatsz a másik felet idealizálni. Ha nem magasztalod őt az egekig, akkor nem érhet csalódás, és a kapcsolatod nagyon jó lehet a jövőben.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan élmények érnek, amelyek miatt a spiritualitás irányába fordulsz. De az is lehet, hogy egy utópisztikus világot keresel, ahová elmenekülhetnél a hétköznapi valóság elől.

 

Oroszlán:

Óriási lendülettel és energiával törekszel a sikerre, amiért most nagyon is keményen dolgozol. Ha kitartó vagy, valóban sikerre vihetsz valamit, amin jó ideje munkálkodsz már. Használd fel okosan az energiád és az erőd!

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai nap központi témája a hatalom lesz. Például az, hogyan szerezd meg, és használd fel. Tarts ki az eszményeid mellett, de ha lehet, foglalkozz önmagad fejlesztésével is!

 

Mérleg:

A munkában nem minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy változtatnod kell a terveiden, ez szerencsére nem esik nehezedre. A boldogság madara hosszabb időre a válladra telepedhet: sok örömben lehet részed.

 

Skorpió:

Olyan események történhetnek, amelyek miatt boldognak érzed magad és el sem mered hinni, hogy mindez veled esik meg. Talán úgy érzed, hogy Isten a tenyerén hordoz. Tarts távolságot egy negatív beállítottságú személytől!

 

Nyilas:

Vannak olyan barátaid, akikkel a kapcsolatod megszűnhet. De az is lehet, hogy neked nincs kedved nagyobb áldozatot hozni senkiért, és inkább felszámolsz egy olyan viszonyt, amely korábban szoros volt.

 

Bak:

A változás, a megújulás és az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki és anyagi szinten is igaz, de fontos, hogy tudd, az egyik hatással lehet a másikra. Talán nagyobb szabadságra törekszel, hogy igazi belső énedet megmutathasd végre.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a felettesed a mai napon felfigyel rád, és előrelépés történik a karrieredben. Ez esetben fontos, hogy ne élj vissza helyzeteddel, őrizd meg a tartásodat, de tegyél meg olyan dolgokat is, amihez kevés kedvet érzel.

 

Halak:

Sikeres időszak köszönhet rád. Még az is lehet, hogy felettesed olyan dologgal áll elő, amely miatt elégedettséget érzel. Kaphatsz viszont egy olyan hírt, amitől talán minden hajszálad az égnek áll majd.