Horoszkóp 2019. szeptember 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha mégis most kelnél útra, akkor vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládát, és több pénzt, mint amennyit eredetileg terveztél. Kollégával szemben tarts húsz lépés távolságot, így elkerülheted a csalódást.

 

Bika:

A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé teheti egy elfogadhatatlan helyzet. De az is megeshet, hogy olyan téma kerül terítékre, amelynek a megbeszélésére nem igazán kedvez az idő. Ne akarj most tiszta vizet önteni a pohárba.

 

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban azért alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet, mert a fejedben talán olyan dolgok forognak, amelyeknek semmiféle valóságalapja nincs. Csak a saját energiádat szívod ezzel, lazíts!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy kollégával kerülsz fasírtba. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan szituáció jön létre, amelyet nem tudsz kezelni. A problémádat beszéld meg egy olyan személlyel, akinek a szava fontos neked.

 

Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Ha szülő vagy, megeshet, hogy a gyermeked miatt válsz feszültté. Több lehet a kiadásod is, mint a bevételed, de nem kell félned, van miből költeni…

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy családtag miatt válsz feszültté. Megeshet, hogy lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyet kell bonyolítanod, amelyben nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel kellemesen töltöd majd az idődet. Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt talán egyik döbbentből a másikba esel. Mielőtt bármit tennél, gondold át alaposan!

 

Skorpió:

Nem kedvez a mai nap pénzügyek bonyolításának, mert tévedésbe eshetsz, és ennek hatására veszteség érhet. Baráti kapcsolatban a dolgok akkor működhetnek a kedved szerint, ha nem lesz központi témátok a pénz.

 

Nyilas:

Hajlamossá válhatsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér. Szedd össze magad és légy éber, különösen, ha pénzről van szó. Így elkerülheted a veszteséget. Baráti kapcsolat szorosabbá válhat, ha teszel érte.

 

Bak:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a rosszindulatán, a kicsinyességén elcsodálkozhatsz. A szabályokat tartsd be, mert bírságveszélyes ez a nap.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan dologba akarsz belebonyolódni, amitől inkább jobb, ha távol tartod magad. Vigyázz, mert könnyen veszteséget könyvelhetsz el. Rosszindulatú személy viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

 

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben feszültség alakulhat ki. Lehet, hogy olyan esemény történik, amelyet nehezen tudsz kezelni, és amely kihat a párkapcsolatodra, valamint családi viszonyaidra is. Baráttal légy kedvesebb!