Horoszkóp 2019. szeptember 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkában, megélhetésben nagyon is a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy dicsérő és elismerő mondatok hangzanak el a felettesed vagy főnököd szájából. Egészségedre, testi épségedre ügyelj!

 

Bika:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Talán olyan valaki csavarja el a fejedet, akit már ismersz, de akivel eddig teljesen más szemmel néztetek egymásra. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban ügyelj!

 

Ikrek:

Az egészségedre jobban kellene vigyáznod! Lehet, hogy elérkezett a pillanat, amikor változtatni kell az életmódodon. Megeshet, hogy olyan dolog történik, amelyet talán el sem mersz hinni. Hidd el, mindez veled esik meg!

 

Rák:

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai. Ha vannak olyan tervek, amelyeket már egy ideje forgatsz a fejedben, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy előadd. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben a mai napon sikereket érhetsz el, különösen, ha az anyagiakról van szó. Add elő az elképzeléseidet, mert most végre nyitott fülekre találhatsz. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, ha beteg vagy, a gyógyulás útjára léphetsz.

 

Szűz:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. De ha már benne vagy egy kapcsolatban, akkor olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Ha szülő vagy, gyermekednek nagy szüksége lehet rád.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, egy rokonnal kapcsolatban a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

 

Skorpió:

A mai napon nagyon figyelned kell a mondandódra, mert olyasmi csúszhat ki a szádon, ami miatt önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert betegség kivonhat a forgalomból.

 

Nyilas:

A megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt talán más szemmel látod a világot, és benne a saját helyedet. Megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akire minden körülmények között számíthatsz majd.

 

Bak:

Rendkívül energikus lehetsz a mai napon. A regenerációs képességed kiváló, ezért ha egészségügyi problémád van, gyorsan felépülhetsz. Ha utazol, akkor nagyon jól érezheted magad, minden úgy sikerülhet, ahogy tervezted.

 

Vízöntő:

Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal foglalkozni, mert az életnek ezen a területén előrelépés történhet. Ha munkával kapcsolatos gondjaid vannak, akkor olyan helyzet jöhet létre, amelynek köszönhetően végre pontot tehetsz egy probléma végére.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzetbe kerülsz, amely arra ösztönöz, hogy a változás útjára lépj. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely szorosabbá teheti a viszonyt.