Horoszkóp 2019. szeptember 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Érdemes a nagyobb vásárlásokat a mai napon bonyolítani, mert most nagyon jól járhatsz. Szerencsés nap áll előtted, légy nyitott és ne zárkózz el az új dolgok elől sem! Ha párkapcsolatban élsz, nyugalom és béke várható.

 

Bika:

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt minden szőrszálad az égnek állhat. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt nem maradsz közömbös. A meglévő kapcsolatokban feszültség várható.

 

Ikrek:

A nap legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése, ami azért nem lesz könnyű, mert a sors egymás után sodorhatja az utadba a nehézségeket. Őrizd meg a hidegvéred! A munkában sikert sikerre halmozhatsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolog jut a füledbe, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem igazán tehetsz. Utazás jól sikerülhet.

 

Oroszlán:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod a mai napon, mert most a sors támogathat abban, hogy nagyobb bevételre tegyél szert. Ha randevúd van, légy kicsit figyelmesebb, és engedd az illetőt szóhoz jutni.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyog a fejed fölött. Népszerű lehetsz, a sikered hatására pedig többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Bátran tervezgetheted a jövőt.

 

Mérleg:

Vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Könnyen megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra döbbensz rá arra, hogy a környezetedben van egy személy, aki titokban aknásítja körülötted a terepet.

 

Skorpió:

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak ma, főleg, hogy ezeknek köszönhetően talán olyan előnyös helyzetbe kerülsz, amelyet el sem tudtál eddig hinni. A nagyobb vásárlások bonyolítására is kiváló ez a nap. Valakit dicsérj meg!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a következő időszakban nagy változások történnek az életedben. Talán olyan átalakulásokról lehet szó, amelyek nagyon jó hatást gyakorolnak majd az anyagi helyzetedre. Olyasmit is meg tudsz majd venni, amelyet jó ideje tervezel.

 

Bak:

Olyan események történhetnek, amelyek pozitív hatást gyakorolnak majd a jövődre. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha utazol, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Jogi probléma végére is pont kerülhet.

 

Vízöntő:

Mindennél fontosabb az egészséged megőrzése! Ha viszont betegséggel küszködsz, olyasmi történhet, ami talán megnyugtat. Pénzügyek bonyolítására kiváló ez a nap. Valaki rád bízhatja a titkát, amit mindenképp őrizz meg!

 

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzetek alakulhatnak ki , amelyek elégedetté tehetnek. De az is megeshet, hogy felbukkan az ex-ed, akivel jobb, ha nem kezded újra, mert ugyanazokat a hibákat követhetitek el…