Horoszkóp 2019. szeptember 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a mai napodat álmodozással töltöd majd. Kevesebb kedvet érzel a házimunkához, és legszívesebben a lábadat lógatnád. Hát tedd, nem hajt senki sem, hogy keményen dolgozz.

 

Bika:

A mai napon nem igazán kívánod praktikus dolgokra fecsérelni a drága idődet. Sokkal fogékonyabb vagy másokra, így aztán remek alkalom kínálkozik a bensőséges eszmecserékre.

 

Ikrek:

Mivel az ösztöneid remekül működnek, ezért a mai napon ezekre kellene hallgatnod, mert így nagyon jó helyzetbe kerülhetsz. Még az is lehet, hogy kitalálod mások gondolatát, be tudod fejezni mások mondatát…

 

Rák:

A mai napon kissé fegyelmezetlenné válhatsz, a gyakorlati kérdések hidegen hagyhatnak. Nyugodtan add át magad a szárnyaló fantáziád világának, illetve lazíts, élvezd az életet és a remek pillanatokat.

 

Oroszlán:

Érdemes lenne a mai napot családi körben tölteni. Szervezhetnétek közös programot, amitől érzelmileg közelebb kerülhettek egymáshoz. A spiritualitás felé való fordulás is jó hatást gyakorolhat rád.

 

Szűz:

Az ezotériával való foglalatosságnak kedvez az idő. Ha éppen a hit kérdése keltené fel az érdeklődésedet, akkor ez is pompás téma, amelyben nagy felfedezéseket tehetsz. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

 

Mérleg:

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaid fejébe. Intenzív működésbe léphetnek az ösztöneid, amikre érdemes figyelni. Mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz.

 

Skorpió:

Fokozottan érzékeny lehetsz a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgon is megsértődsz, ami felett máskor átsiklanál. Ez a kapcsolataidban okozhat kellemetlen pillanatokat.

 

Nyilas:

Gazdag képzeletvilágod nem lesz mindenki számára követhető, de nem árt az óvatosság. A túlzásba vitt fantáziálás az illúziók rabjává tehet. Elbűvölőnek találhatod a titokzatos dolgokat, és megértheted azt, amit eddig nem értettél.

 

Bak:

Agytekervényeid kicsit lassabban működhetnek a mai napon, ez lehet az oka, hogy a kommunikáció nehezebben megy. Megeshet, hogy olyan találkozásban is részed lesz, ami boldoggá tesz.

 

Vízöntő:

Nagyon fontos, hogy a társadra ne kényszeríts rá semmit sem, mert ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Halak:

A tapintatosság a mai napon nem az erős oldalad. Légy tudatában ennek, és ügyelj arra, hogy ne mondj olyat, amivel megbánthatsz másokat, mert amit ma teszel, azt később vissza is kaphatod.