Horoszkóp 2019. szeptember 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt a kapcsolatotok szorosabbá válhat. A szenvedély lángja még az olyan viszonyokban is magasra csaphat, amelyekre eddig ez nem volt jellemző.

 

Bika:

Összességében jól alakulhat a napod, és az is megeshet, hogy új mélységeket fedezel fel a kapcsolatodban, ami mindkettőtöket jó irányba terel. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani, de egy kis énidő sem árthat.

 

Ikrek:

Ha egészségügyi problémád van, akkor örömmel tapasztalhatod a segítőkészségét egy közeli ismerősödnek. Az is lehet, hogy olyan dolog iránt kezdesz érdeklődni, ami eddig teljes mértékben hidegen hagyott.

 

Rák:

A mai napon megtapasztalhatod a telepátia érzését: akire gondolsz, az jelentkezhet. Talán ennek hatására kezdhetsz el jobban érdeklődni az ezotéria, a láthatatlan világ iránt.

 

Oroszlán:

Vannak a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Most jobban érzed magad egyedül, mint társaságban. Ez az oka annak, hogy esetleg lemondasz egy korábban megbeszélt programot.

 

Szűz:

Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka megnőhet a mai napon, de ez nem lesz feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén szembenézz egy félelmeddel, mert ez felszabadító érzés lehet.

 

Mérleg:

A megérzéseid átlagon felül működhetnek, ezért feltétlenül hallgass az ösztöneidre, mert ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt örömödben fülig érhet majd a szád.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz. A környezetedben lehet egy olyan személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra, dicséretedre, elismerésedre.

 

Nyilas:

A környeztedben több az olyan személy, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Összefuthatsz egy olyan emberrel, akinek a mondandója érzékenyen érinthet. Talán még könny is csilloghat a szemedben…

 

Bak:

Összességében pompásan alakulhat a mai napod, még az is lehet, hogy valaki igyekszik a kedvedben járni. Szinte lesheti a gondolataidat, és kérés nélkül úgy cselekszik, hogy az téged örömmel töltsön el.

 

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos ma nem állsz a helyzet magaslatán: megeshet, hogy tovább nyújtózkodhatsz, mint ameddig a takaród ér. Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki kárt okozhat…

 

Halak:

A szerelmi életedben történhetnek változások. Megeshet, hogy elkötelezed magad, és ezt akár világgá is kürtölöd. A régi kapcsolatokban a társadnak gondja támadhat, ami idegessé teheti őt. Figyelj rá jobban!