Horoszkóp 2019. szeptember 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy többször juthat a mai napon eszedbe a múlt, különösen, ha szerelemről van szó. Az is megeshet, hogy egykori kedvesed bukkanhat fel a színen, vagy adhat hírt magáról. A munkában rendkívül kreatív lehetsz.

 

Bika:

A meglévő kapcsolatokban olyasmi történhet, amely elmélyítheti a viszonyotokat. Az is lehet, hogy most hoz össze olyan valakivel a sors, akivel a legmélyebb szenvedélyt élheted át.

 

Ikrek:

Olyan esemény történhet, ami jó hatással lehet a biztonságérzetedre, illetve másként láthatod miatta a jövődet, és ez hihetetlenül nagy energiát ad. A banki ügyeket most kéne bonyolítani, mert szerencsés lehetsz ügyintézéskor.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csaphat, ami mindkettőtökre jó hatással van. A környeztedben többen vannak, akik az agyadra mehetnek – légy velük türelmes!

 

Oroszlán:

Megdöbbenve tapasztalhatod, hogy mennyi irigy és rosszindulatú ember van a környeztedben. Ők nincsenek jó hatással a kedélyállapotodra, pedig most főleg a munkahelyeden találkozhatsz velük…

 

Szűz:

Olyan valaki iránt érezhetsz most másként, akivel már jó ideje ismeritek egymást. Nagyobb vásárlás bonyolításakor olyan váratlan helyzet jöhet létre, ami nagyon jó hatást gyakorolhat rád.

 

Mérleg:

Megeshet, hogy többet kell tenned valakiért, aki közel áll a szívedhez, ám ez nem esik nehezedre pont azért, mert szereted az illetőt. Olyan valakivel is összefuthatsz, aki iránt haragot érzel. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Skorpió:

Minden esély meg lehet arra, hogy a saját szekeredet told. Mivel jól tudod menedzselni magad, most kellene előadni mindazt, amit a munkádban és a jövőddel kapcsolatban fontosnak tartasz.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, aki az agyadra mehet. De az is megeshet, ha párkapcsolatban élsz, hogy a társadnak nem tudod elfogadni a mondandóját, ebből pedig vita alakulhat ki. Légy engedékenyebb!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan valakit sodor az utadba az élet, aki iránt gyengéden érzel. Ha most kerülne sor randevúra, akkor minden tökéletes lehet. A magánéleteddel kapcsolatban most senkinek ne kérd ki a tanácsát!

 

Vízöntő:

Valakinek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel fontos dolgokat beszélhettek meg. Az is lehet, hogy kulturális eseményre kerül sor, ami kifejezetten jó hatást gyakorolhat rád.

 

Halak:

A régi kapcsolatok új kerékvágásban folytatódhatnak tovább. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely előtt döbbenten állhatsz. Előfordulhat, hogy valakinek a szerencsétlensége mélyen megdöbbenthet.