Horoszkóp 2019. szeptember 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében olyan sikeres lehetsz ezen a napon, hogy el sem mered majd hinni. Amennyiben párkapcsolatban élsz, próbálj meg toleránsabb lenni a társaddal.

 

Bika:

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat, és ez még úgy is megeshet, hogy párkapcsolatban élsz. Ha vállalkozó vagy, akkor olyan esemény történhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy olyan dolog történik veled, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor gyermeked kerülhet a figyelmed fókuszába, akiért ma sokat tehetsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy rá leszel szorulva olyan valakinek a segítségére, akivel korábban nem voltál túl korrekt. Bátran felveheted az illetővel a kapcsolatot, nem fog visszautasítani. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Oroszlán:

Összességében pompásnak nevezhető ez a nap, hiszen a dolgokról általánosságban elmondható, hogy a kedved szerint alakulhatnak. A pénz megszerzéséhez hallgatnod kellene a megérzéseidre.

 

Szűz:

Rendkívül energikus lehetsz a mai napon, nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nagy hatást gyakorol rád. Az életed pozitív irányban változhat.

 

Mérleg:

A rokonságoddal kapcsolatban történhetnek olyan változások, amelyek a kedvedre lehetnek. Ha most bonyolódsz ingatlannal kapcsolatos ügyletbe, lényeges, hogy még inkább betartsd a szabályokat, mint általában.

 

Skorpió:

Azt tapasztalhatod, hogy nem annyira a tudás, a tehetség, a szorgalom számít, mint inkább az, hogy kit ismersz. A kapcsolati tőkének most nagy hasznát veheted, mert így most könnyebben közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz.

 

Nyilas:

A feletteseddel eredményes kommunikációt folytathatsz. Az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatást gyakorolhat a megélhetésedre, az előmeneteledre.

 

Bak:

A mai napon sokat tehetsz a jövődért. Ha most utazol, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha most fizetsz be későbbi utazást, anyagilag nagyon jól járhatsz. Jogi probléma kialakulására van nagyobb lehetőség.

 

Vízöntő:

Olyan esemény történhet, amely előtt értetlenül állhatsz. Ami történik, azt beszéld meg olyan valakivel, akinek sokat adsz a szavára. Ma érdemes hivatalos ügyeket bonyolítani, de az értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Halak:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha engedékenyebben viselkedsz. Előfordulhat, hogy a kapcsolatok komolyabbra fordulhatnak, amit most kellene a nagy nyilvánossággal közölni.