Horoszkóp 2019. szeptember 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon éghet a kezed alatt a munka. Pompás eredményt érhetsz el, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Kollégával is olyan beszélgetést folytathatsz, ami jó hatással lesz mindkettőtökre.

 

Bika:

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lehet. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel egy előző életben már kapcsolatban voltál. Az illetővel kölcsönösen ismerősnek találhatjátok egymást.

 

Ikrek:

A mai napra a rohanás lehet jellemző. Egyik helyről futhatsz a másikra, az egyik találkozást követheti egy újabb. Ha egészségügyi problémád van, akkor fordulj minél előbb orvoshoz! Régi emlékek miatt könny szökhet a szemedbe.

 

Rák:

Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen a helyzeten szeretnél változtatni, akkor itt a ragyogó alkalom: kezdeményezz! Olyan valakivel jöhetsz össze, akivel még egymás mondatait is be tudjátok fejezni.

 

Oroszlán:

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz okod a panaszra. Érdemes azonban takarékoskodni, később meg fogod hálálni magadnak, ha most nem szórod el azt, amid van.

 

Szűz:

Az érzelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt másként láthatod a világot és benne a saját helyedet. De az is lehet, hogy olyan élményben lesz részed, amire a legmerészebb álmodban sem gondoltál.

 

Mérleg:

Nagyon meg kell nézni, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, mert a környezetedben vannak olyanok, akik kiforgathatják a szavaidat, és ettől kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Skorpió:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. Ráadásul, amire már jó ideje vágyakozol, várakozol, azt a sors teljesíti, és ez feldobottá tehet. Ha egy mód van rá, ne vitázz ma!

 

Nyilas:

Megeshet, hogy egy ismeretség, egy régi kapcsolat nagyon hiányozhat. Sajnos nem tudsz ebben az ügyben semmit tenni, mert nem rajtad múlik a viszony jövője. A munkában, megélhetésben roppant sikeres lehetsz.

 

Bak:

A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Előfordulhat, hogy olyan elismerésben lesz részed, amit hirtelen el sem mersz hinni, pedig…

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad gondolatai a pénz körül foroghatnak, amelyből most szerencsére van annyi, amennyi szükséges. Megeshet, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül, ami hatással lehet rád is.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatokban olyan esemény történik, ami miatt másként láthatod a világot. A házasságokban, régi együttélésekben a pénz miatt feszültebbé válhat a kapcsolat…