Horoszkóp 2019. szeptember 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkára kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén érhetsz el most sikereket. Megeshet, hogy a felettesed nyitott minden, számodra fontos dologra. Ha állást változtatnál, itt az idő, lépj!

 

Bika:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem értesz egyet a társaddal, akkor az is lehet, hogy a viszonyotok végére most pont kerülhet. Ha szülő vagy, a figyelmed fókuszában ma a gyermeked állhat.

 

Ikrek:

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Lehet, hogy a rokoni kapcsolatok is fontosabbá válnak. Olyan, múltbeli dolgok juthatnak a tudomásodra, amelyek teljesen ledöbbentenek.

 

Rák:

Olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely elsősorban neked fontos. Ma érdemes hivatalos ügyeket is bonyolítani, mert az életnek ezen a területén most minden flottul mehet. Izgalmas találkozásban is részed lehet…

 

Oroszlán:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert ezen a területen sorsszerű támogatásban lehet részed. Az is lehet, hogy szinte a kisujjadat sem kell megmozdítani azért, hogy a bankszámládon nőjön az összeg…

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon a külsőségeken lesz a hangsúly. Nagyon fontos lehet az első benyomás, ezért ügyelj arra, hogy a megjelenésed kifogástalan legyen, mert ez már fél sikert jelent. Utazás jól sikerülhet.

 

Mérleg:

Bírság- és balesetveszélyesebb ez a nap, ezért tartsd be a szabályokat, és mindenhova indulj a megszokottnál korábban, hogy ne kelljen kapkodni. Még lényegesebb, hogy most ne kritizálj senkit és semmit!

 

Skorpió:

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak. Lehet, hogy egy új közösség tagjává válsz, ahol olyanokkal ismerkedhetsz meg, akik a későbbiekben pozitív hatást gyakorolhatnak az életedre.

 

Nyilas:

A munkában, megélhetésben történhetnek fontosabb dolgok. Megeshet, hogy lesz, amit nem tudsz tolerálni, de egy váratlan fordulat hatására örömödben fülig érhet a szád.

 

Bak:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, vagy olyan dolog történhet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

 

Vízöntő:

A mai napon a legfontosabb feladat az egészséged megőrzése, amire ne sajnáld a pénzt! Amennyiben betegséggel küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha rokon beteg, akkor légy kérés nélkül a segítségére!

 

Halak:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, minden figyelmed a társadra irányulhat. Az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel akár az életedet is összekötheted. Baráti kapcsolatnak igen nagy hasznát veheted most.