Horoszkóp 2019. szeptember 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Fokozott lelki érzékenység lehet rád a mai napon a jellemző, amikor könnyebben meg tudsz hatódni, és akár néhány könnycseppet is el tudsz morzsolni. A mai napon valószínűleg nem érzed magad egyedül akkor sem, ha nincs körülötted senki sem.

 

Bika:

Különleges nap ez a mai, amikor társaságban nagyon jól érezheted magad, hiszen olyanok élvezheted a figyelmét, akik fontosak a számodra. Hihetetlenül nagy belső erővel rendelkezel, amikor elgondolkodhatsz a saját, valamint rokon jövőjével kapcsolatban.

 

Ikrek:

Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert még az olyan feladatokat is könnyedén meg tudod oldani, amelyek miatt korábban talán a félelem, a szorongás miatt álom is nehezen jött a szemedre. Kiváló ez a nap családi kirándulásra is.

 

Rák:

Kiváló ez a nap arra, ha fogyókúrába szeretnél kezdeni. Ugyanis most könnyedén szabadulhatsz meg jelentősebb feleslegtől is. Szinte olvad rólad a háj a legkisebb megerőltetés, mozgás hatására is. Ha dolgoznod kell, akkor kiváló teljesítményt nyújthatsz.

 

Oroszlán:

Megtörténhet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amely kikerülhet az adóhivatal figyelmének fókuszából. Ha van olyan ismerősöd, aki egészségi problémával küszködik, akkor annak a meglátogatását erre a napra időzítsd. Szerelmi kapcsolat miatt ne tegyél nagyobb erőfeszítést.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy kiglancolod a lakásodat. Sőt, megtörténhet az is, hogy megszabadulsz olyan holmiktól, amelyek csak a helyet foglalják. Ha a kedveseddel szervezel közös programot, akkor pompásan érezhetitek magatokat. Ha egy mód van rá, ne főzz, hanem menj étterembe.

 

Mérleg:

Különleges lesz ez a mai nap, amikor nem mindennapi élményben lehet részed. Családod tagjaival nem lesz egyszerű a helyzet, az is lehet, hogy olyan dolgon sértődhetnek meg, amelyet te nem értesz. Ezért nem kellene minden, a magánéleteddel kapcsolatos dolgot megosztani velük.

 

Skorpió:

Randevú olyan jól sikerülhet, hogy titkon már a közös jövőt tervezgetheted vele. Ha utazol, különleges élményben lehet részed. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, akinek a mondandójától feldobottság érzése keríthet hatalmába. A szabályokat tartsd be, mert megbírságolhatnak.

 

Nyilas:

A pénzért olyan dolgokat is meg kell tenned, amellyel talán nem értesz egyet. De a kényszer nagyúr. Ha dolgoznod kell, mutass nagyobb lelkesedést, mert a felettesed figyel rád, és a mai napon befolyással lehetsz a jövődre. Ha vendégségre kerül sor, jól érezheted társaságban magad.

 

Bak:

Azért különleges ez a mai nap, mert képes vagy elfogulatlanul kezelni, szemlélni önmagadat, és az érzelmeidet is. Ráadásul a nehéz, megerőltető munkát is könnyebben el tudod végezni, alaposságodnak köszönhetően pedig végére járhatsz a bonyolultabb dolgoknak is.

 

Vízöntő:

A mai napon történő események hatására a biztonságérzeted erősebbé válhat, és ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel a viszonyod harmonikus lesz. Pénz dolgában nem állsz sajnos a helyzet magaslatán, olyan dolgokra adhatsz ki pénzt, amivel megcélozhatod a kukát.

 

Halak:

A szerelmi kapcsolatok elsősorban a kedvesednek köszönhetően szorosabbá válhatnak. Ha eddig esetleg a társas magányt élhetted át, akkor ennek vége: nemcsak ő figyel jobban rád, hanem te is változol, eltelíti lelkedet a belső erő, a békesség és a nyugalom.