Horoszkóp 2019. augusztus 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai, amikor régi téma is megbeszélésre kerülhet, és a problémák megoldhatóvá válhatnak. Valakinek nagy szüksége van a támogatásodra, a szavaid szinte gyógyírt jelentenek neki.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történik, amitől a viszonyotok sokkal szorosabbá válhat. Akár a közös jövőt is lehet tervezgetni. Kulturális esemény feltöltheti az energiaraktáraidat.

 

Ikrek:

A mai napon olyan dolgokat kellene tenni, amivel jó hatást gyakorolhatsz az egészségedre. Most nem érdemes semmit sem dugdosni, mert a későbbiekben egyszerűen elfelejtheted, hogy hova rejtetted. Tölts több időt a szabadban!

 

Rák:

Mivel rendkívüli kreativitás lehet jellemző rád a mai napon, érdemes lenne ezt megmutatni a konyhában. Olyan kreációt alkothatsz, amitől a környeztedben élőknek nagy örömet okozol, és ettől te is boldog leszel.

 

Oroszlán:

Érdemes lenne a mai napot vízparton tölteni, mert tökéletesen ellazulhatsz, és feltöltheted energiaraktáraidat. Amennyiben dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra.

 

Szűz:

Annyira jól tudod most képviselni az érdekeidet, hogy egy hűtőszekrényt is el tudnál adni az északi sarkon. Olyan valaki keresheti a társaságodat, aki ezzel a cselekedetével nagyon meglep téged.

 

Mérleg:

Figyelj az egészségedre, mert betegség ütheti fel a fejét! Pihenj, tölts időt a szeretteiddel, és ha lehet, ne stresszelj előre azon, mi lesz a következő héten a munkában.

 

Skorpió:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Olyan valaki is hírt adhat magáról, akivel hosszú ideje nem találkoztál. Az is lehet, hogy társaságban töltöd a mai napod, és nagyon jól érezheted magad.

 

Nyilas:

Előfordulhat, hogy a mai napon dolgoznod kell, ami azért nem eshet nehezedre, mert élvezed a munkát. Anyagi ügyeid alakulása miatt is minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre.

 

Bak:

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amik jó hatást gyakorolhatnak a jövődre. Ha közlekedsz, akkor figyelmesebbnek kellene lenned, ugyanis balesetveszélyes ez a nap. Kedveseddel szemben légy engedékenyebb!

 

Vízöntő:

Nem szabad belemenni olyan dologba, amiről úgy érzed, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hallgass a megérzéseidre, mert ma nem csalnak meg! Testmozgás jót tenne most neked.

 

Halak:

A baráti kapcsolatok a mai napon fontosabbá válhatnak. Ha vendégségbe mész, vagy te leszel a vendéglátó, akkor minden jól alakulhat, ami hozzájárul ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Kirándulás is jól sikerülhet.