Horoszkóp 2019. augusztus 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy többet gondolsz a mai napon egy olyan személyre, aki már szerencsére nem tud rád olyan hatást gyakorolni, mint egykoron. Örömmel nyugtázhatod, hogy „kigyógyultál” belőle, már nem tudja felkavarni a lelked.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy ismét találkozol azzal a személlyel, akibe fülig szerelmes voltál, és újból elkezdődhet a macska-egér játék, mindent bevethetsz, hogy megszerezd őt. Anyagilag szerencsésen alakulhat a napod.

 

Ikrek:

Ha egészségügyi problémád alakul ki, akkor ne otthon kúráld magad, hanem fordulj orvoshoz! A párkapcsolatokban a társad megpróbál hatást gyakorolni rád, de nem éri el a célját. Összefuthatsz ma egy exeddel.

 

Rák:

Ha korábban pereskedtél, most sajnos minden esély megvan arra, hogy ezt a pert elveszítsd, ami anyagilag igen fájdalmas lehet. Egy szomszéd magatartása miatt talán még az állad is leeshet. A kollégáddal legyél figyelmesebb!

 

Oroszlán:

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha mesteremberre lenne szükséged, olyat találhatsz, aki elfogadható áron, jól dolgozik. A szerelemben felforr körülöttetek a levegő.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy rengeteget kell dolgoznod, és olyan dolgokat is meg kell tanulnod, amik nehezedre esnek, de kénytelen leszel elsajátítani mindent, ugyanis ez jelenti a jövőt. A párkapcsolatban fontos kérdést tisztázhattok.

 

Mérleg:

Te is pontosan tudod, hogy nagy változások alakulnak, és bármennyire is ragaszkodsz a régihez, muszáj lesz újítani, különben nem tudsz lépést tartani a környezettel, illetve a világgal.

 

Skorpió:

Minden változik körülötted, akár akarod, akár nem. Nem tehetsz mást, mint hogy alkalmazkodsz a kialakulóban lévő új helyzetekhez. Egy szomszéd az agyadra mehet. Ha van testvéred, ma vele is nehezebben találod a közös hangot.

 

Nyilas:

Ne búsulj, ha a párkapcsolatodban nem alakul(t) minden úgy, ahogy szeretted volna. Vond le a tanulságot, és lépj tovább! Nem kell sokat várnod, a sors megajándékoz egy olyan szerelemmel, amilyenre talán évek óta vársz.

 

Bak:

A régi együttélésekben, házasságokban, családokban, ahol gyermek is van, megint neked kell a nagyobb felelősséget vállalni, ami nem esik nehezedre, mert ragaszkodsz a szeretteidhez, és mindent megadnál nekik.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat olyan komolyra fordul, hogy ez az egzisztenciádban is pozitív változást hoz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, azonban az értéktárgyaidra vigyázz jobban!

 

Halak:

Romantikus hangulatban lehetsz, a partneredet képes vagy a tenyereden hordozni. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.