Horoszkóp 2019. augusztus 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy a munkában olyan helyzet jön létre, amilyet még a legmerészebb álmaidban sem láttál. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, a kezed alatt pedig éghet a munka.

 

Bika:

Ma jól érezheted magad a bőrödben. Olyan esemény történhet, aminek hatására másként láthatod a világot és benne a saját helyedet. Ha szülő vagy, akkor most minden figyelmed irányuljon a gyermekedre!

 

Ikrek:

Összességében kellemesen alakulhat ez a nap, amikor olyan valakivel kommunikálhatsz, aki jó hatással lesz a kedélyállapotodra. Többet gondolhatsz egy régi eseményre, és jobban megérheted, mi miért történt anno.

 

Rák:

A mai napon nem annyira a tudás és a tehetség számít, hanem inkább a kapcsolatok. Nem gond, ha ilyen módon teszel szert előnyre, de ne felejtsd el, hogy a sikerért neked kell megdolgoznod.

 

Oroszlán:

Olyan pompás helyzetbe kerülhetsz, hogy a környeztedben többen úgy vélekedhetnek, neked csak megszületni volt nehéz. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak, ami hosszabb távon is éreztetheti a hatását.

 

Szűz:

Vannak a környeztedben olyanok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Ezektől az emberektől tarts nagyobb távolságot, mert ők igazi energiavámpírok. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Mérleg:

A mai napon alkalmas arra, hogy hivatalos, valamint pénzzel kapcsolatos ügyeket intézz. A családodra viszont szánj több időt a nap végén, mert a szeretteid igénylik a közelségedet.

 

Skorpió:

Ha külföldre utazol, akkor kösd meg a legdrágább biztosítást, vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikót, és a tervezettnél több pénzt. Előfordulhat, hogy egy megdöbbentő pletyka jut a füledbe.

 

Nyilas:

A munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikereket, amitől örömödben szinte táncra perdülsz. Ha változtatni kívánsz, most tedd, mert sorsszerű támogatásban lehet részed.

 

Bak:

A szerelem ege vakítóan kék lehet a mai napon. Olyan jó ajánlattal kereshetnek meg, amit szinte el sem mersz hinni. Ha szülő vagy, gyermekeddel kellene több időt tölteni, ami mindkettőtöknek jót tenne.

 

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy valaki nem tartja be a szavát, és emiatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, amitől nehezebben jöhet álom a szemedre. Megeshet, hogy jogi útra kellene terelni egy problémát…

 

Halak:

A környezetedben több olyan személy van, akikkel nagyon jól kijöhetsz. Egy váratlan találkozás miatt örömödben fülig érhet a szád. Most kellene a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert anyagilag jól járhatsz.