Horoszkóp 2019. augusztus 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző a mai napon. Jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amelyeket érdemes lenne papírra vetni, mert nem tudod mindet most megvalósítani. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Bika:

Olyan esemény történhet, amely miatt boldognak érezheted magad. Megeshet, hogy olyasmire ragadtatod magad, ami meglepi a környezetedben élőket. Akár szülő vagy, akár nem, a gyermekekkel most nagyon jól kijöhetsz.

 

Ikrek:

A családi kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak ma, olyan témákról eshet szó, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtetek, most azonban pontot tehettek a végükre.

 

Rák:

Ha van olyan kapcsolatod, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd, akkor a mai napon kellene ezt jelezni az illető ismerősödnek. Így esély van rá, hogy onnan folytassátok, ahol korábban abbahagytátok.

 

Oroszlán:

Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, és olyan változásokra van kilátás, hogy talán el sem hiszed majd, hogy mindez veled történik meg. Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy kedvesebb, megértőbb a társaddal!

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, aminek hatására nem kell annyira aggódnod a jövő miatt. Ha most nyaralsz, akkor pompásan érezheted magad. Kolléga viselkedése viszont megdöbbenthet.

 

Mérleg:

Olyan esemény történhet, amitől összeszorulhat a szíved. Ennek kapcsán olyan személytől kaphatsz megértést, akitől nem vártad volna, és ez kifejezetten feldobottá tesz téged.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben minden a legnagyobb rendben lehet. A társad sokkal alkalmazkodóbb, mint általában, ami elégedettséggel tölt el. Ha beteg vagy, lehet, hogy érdemes lenne több orvossal is konzultálnod.

 

Nyilas:

Minden okod meg lehet a mai napon az örömre és a jókedvre, hiszen az élet több területén érhetsz el nagyobb sikereket. A munkahelyeden pozitív változásokra van kilátás. Egy találkozó ma jól sikerülhet.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a mai napon több dolog alakul a kedved szerint. Olyan esemény történhet, ami a jövőddel kapcsolatos és megnyugtat. Ha van gyermeked, fontos dolgot beszélhetsz meg vele.

 

Vízöntő:

A mai napon nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned a sikerért. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel kellene többet foglalkoznod. Ha vállalkozó vagy, akkor jól alakulhatnak a dolgaid.

 

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben most a tabutémák is megbeszélhetővé válhatnak. A felettesedet érdemes lenne most megkörnyékezni az ötleteddel, mert vevő lehet rá. Kolléga viselkedését ne szívd mellre, nem éri meg.