Horoszkóp 2019. augusztus 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan hír juthat a füledbe, ami elgondolkodtat a saját életedet illetően. Rájöhetsz arra, hogy neked milyen jó dolgod is van, és ezért hála járhatja át minden porcikádat.

 

Bika:

A lelked csordultig lehet a mai napon szeretettel és szerelemmel, ráadásul rendkívüli kreativitás is jellemezhet most. Az ötleteidet jól vésd az eszedbe, mert később megvalósíthatod őket.

 

Ikrek:

A szeretet érzése jó hatással lehet nemcsak a kedélyállapotodra, hanem az egészségedre is. Megeshet, hogy kapsz egy olyan ajánlatot, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Rák:

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömkönnyek szökhetnek a szemedbe. Olyan valaki tolhatja a szekeredet, akire nem számítottál, és ez boldoggá tesz.

 

Oroszlán:

Anyagilag pompásnak nevezhető ez a mai nap. Megeshet, hogy nagyobb kiadásra kerül sor, ami nem jelent problémát, hiszen könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. Valakinek a pechje a te szerencséd lehet.

 

Szűz:

Olyan elismerésben lehet részed, amely miatt büszkeséget és örömöt érezhetsz. Most érdemes az egy ideje halogatott dolgokat is rendezni, mert ez most könnyen és gyorsan mehet.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy nem annyira a saját, mint inkább szeretett személynek az egészsége, illetve betegsége miatt aggodalmaskodsz. Amennyire tőled telik, légy a segítségére!

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, ami boldoggá tesz. Váratlan, de kellemes találkozásban is részed lehet, ami szintén feldobottá tehet. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Nyilas:

A mai napon kellene előadni a felettesednek mindazt, ami egy ideje foglalkoztat, mert nyitott fülekre találhatnak az ötleteid. Egy baráti kapcsolatnak vége szakadhat, de ne búslakodj, ennek így kell lennie.

 

Bak:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ebben a témában olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt talán kicsit szorongóvá válhatsz.

 

Vízöntő:

A megérzéseid ma átlagon felül működhetnek, ezért hallgatnod kellene az ösztöneidre, mert elkerülhetsz egy nehéz helyzetet, vagy éppen roppant sikeressé válhatsz.

 

Halak:

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan találkozásban lehet részed, ami megváltoztatja a helyzetedet.