Horoszkóp 2019. augusztus 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod, miközben a pénz egyre csak gyűlhet a bankszámládon. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan esemény történhet, ami boldoggá tesz.

 

Bika:

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedért ma többet tehetsz, kolléga viszont idegesíthet. Ma rendkívüli energiával rendelkezhetsz, használd ezt ki!

 

Ikrek:

Lehet, hogy egy rokonnal kerülsz olyan kapcsolatba, amitől örömödben fülig ér majd a szád. Az is előfordulhat, hogy valakinek segítesz, aki nehéz helyzetbe kerül, ami mindkettőtöket jó érzéssel tölt el.

 

Rák:

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Váratlan találkozásban lehet részed, és emiatt örömödben fülig érhet a szád. Érdemes a nagyobb vásárlásokat ma bonyolítani.

 

Oroszlán:

Ha pénzről van szó, akkor most szerencsésnek érezheted magad. Előfordulhat, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz, de inkább aludj rá egyet, hogy megfontoltan dönthess az ügyben és később ne bánj meg semmit.

 

Szűz:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó nyaralásról, munkáról, vásárlásról. Ha jogi problémád van, akkor a mai napon kellene a tettek mezejére lépni, mert a dolgok jól alakulhatnak.

 

Mérleg:

Mindennél fontosabb most az egészséged a megőrzése. Ha beteg vagy, akkor ne stresszelj, mert azzal csak hátráltatod a gyógyulást. Érdemes lenne részt venni egy általános kivizsgáláson és életmódot is válthatnál.

 

Skorpió:

A baráti kapcsolatok nagyon fontossá válhatnak ma. Még az is lehet, hogy egy jó ismerősöd hatására olyan dologba bonyolódsz, ami segíti a megélhetésedet és ezáltal a jövődet.

 

Nyilas:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy annak nagyon fogsz örülni. Az is lehet, hogy új lehetőség adódik, amire azonnal igent kellene mondani.

 

Bak:

A szerelem úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt érezhetsz boldogságot, és ez most kellő energiával tölt fel.

 

Vízöntő:

Az egészségedre, a testi épségedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. A mai napon érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket is bonyolítani.

 

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan témák kerülhetnek terítékre, amelyek nagyon fontosak ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Váratlan találkozás felvillanyozhat.