Horoszkóp 2019. augusztus 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán a Hold mai állásának a számlájára írható, hogy érzékenyebb vagy a szokottnál. Mindez elsősorban a magánéletedre, a párkapcsolatodra lehet hatással: egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet.

 

Bika:

A mai napon valakivel könnyen egy hullámhosszra kerülhetsz, ami jó hatással lesz rád. Kiváló teljesítményt nyújthatsz abban a közösségben, amelynek tagja vagy. A testmozgás jó formába hozhat, élj vele!

 

Ikrek:

A mai napon olyan sok energiával rendelkezhetsz, hogy másnapra is jut belőle, ami átlendíthet minden nehézségen. A baráti kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, a viszony jövője teljes mértékben rajtad múlik.

 

Rák:

Általában elmondható a mai napról, hogy minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel. Érdemes a mai napra időzíteni egy fontos beszélgetést egy hozzád közelálló személlyel.

 

Oroszlán:

A Hold számlájára írható, hogy ma várhatóan harmóniában leszel önmagaddal. Egyedül a párkapcsolatokban ütheti fel a fejét a nyugtalanság, főleg, ha nem veszed figyelembe, amit a kedvesed szeretne.

 

Szűz:

A mai napon a környezetedben élőkkel jól kijöhetsz. Remek alkalmat kínál a sors arra, hogy olyan személlyel is barátságos legyen a viszonyod, akit korábban nem igazán kedveltél.

 

Mérleg:

A mai nap a harmónia jegyében telhet. Érdemes lenne pihenőt tartani, főleg, hogy egy kissé stresszes héten vagy túl. Tekints magadba, mérd fel a helyzetedet, és meglátod, fantasztikus pillanatokat élhetsz át ennek hatására.

 

Skorpió:

A mai napon jól érezheted magad a bőrödben, és jól tudsz másokkal is együttműködni. Megfelelő a mai nap a fontosabb családi megbeszélésekre. Amennyiben szülő vagy, csemetéd érdekeit kell nézned.

 

Nyilas:

Békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, összehangolódhatsz a környezeteddel, ami kisugározhat mindenfelé, és különösen az intim kapcsolataidban éreztetheti jótékony hatását.

 

Bak:

Talán a Hold az oka annak, hogy az eddig szőnyeg alá söpört problémák most a felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatokban. Hajlamos lehetsz a bolhából elefántot csinálni.

 

Vízöntő:

Eléggé energikusnak érezheted magad, de komplikálttá teheti az életedet, ha hagyod elaprózni magad. A siker, az elégedettség teljes mértékben a te magatartásodon, hozzáállásodon múlik.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy egyszerre több irányba húzhat a szíved, ez pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a belső, lelki egyensúlyod megbillenjen. A fontos dolgok megbeszélésére nem alkalmas ez a nap…