Horoszkóp 2019. augusztus 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai nap legfontosabb feladata: megtalálni a közös nevezőt a közvetlen környezetedben élő emberekkel. A házasságokban, régi együttéléseken a béke és a nyugalom a te magatartásodon múlik.

 

Bika:

Az egészséged megőrzésére, valamint az elvégzendő feladatokra kellene összpontosítanod, mert az élet ezen területein sikereket érhetsz el. Egy jó ismerőssel érdekes, izgalmas témáról beszélgethettek.

 

Ikrek:

Túlzottan érzelmes lehetsz ahhoz, hogy bölcs döntéseket tudj hozni. Ezért jobb lenne, ha ma csak tervezgetnél, de nem lépnél a tettek mezejére. A terveidet máskor, kipihenten is véglegesítheted.

 

Rák:

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagjaidhoz fűződő kapcsolatodat. Érdemes ma meditálni, mert ennek hatására rádöbbenhetsz arra, mi a fontos az életedben.

 

Oroszlán:

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet. Ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni magad felett, akkor olyan téma megbeszélésére nyílhat lehetőség, ami már jó ideje foglalkoztat. Idősebb személlyel légy kedves!

 

Szűz:

Minden esély meg lesz a mai napon arra, hogy a kiadásaid nagyobbak legyenek, mint vártad, mert hajlamos lehetsz érzelmi alapon dönteni és figyelmen kívül hagyhatod, hogy valójában mire is van szükséged.

 

Mérleg:

A mai napon érzelmi támogatást nyújthatsz másoknak, ami neked is energiát ad. Az is előfordulhat, hogy te leszel az, aki minderre vágyakozik. Bármi is történjen, ma minden esély meg van arra, hogy boldogan zárd a napot.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd, vagy legalábbis ne teljesen! Sokat segítene a jelen helyzetben, ha meg tudnád beszélni a nyomasztó érzéseidet egy közeli barátoddal.

 

Nyilas:

Fontossá válhat számodra a barátok közötti érzelmi kapcsolat és támogatás, különösen, ha női barátokról van szó. Tartózkodj azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól!

 

Bak:

Munkával, megélhetéssel kapcsolatos ügyek kerülhetnek a mai napon a figyelmed fókuszába. A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, mert hatásukra fantasztikus helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon erősebb benned a vágy, hogy kiszakadj a normális, hétköznapi rutinból, ugyanakkor nem szívesen hagynád el megszokott környezeted biztonságát. Külföldi utazás varázslatos lehet.

 

Halak:

Olyan érzelmes hangulatba kerülhetsz, hogy a környezeted szinte rád sem ismer. Ennek köszönhetően viszont csodás napot tölthetsz el néhány hozzád közelálló személlyel, amire sokáig emlékezni fogtok.