Horoszkóp 2019. augusztus 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Felütheti a fejét a féltékenység, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyekkel kölcsönösen megsebezhetitek egymás lelkét. Az is lehet, hogy valakinek az irigysége előtt értetlenül, döbbenten állsz majd.

 

Bika:

Sajnos ma rádöbbenhetsz arra, hogy akiben megbíztál, és szinte vakon hittél, kijátszott. Szedd össze magad, állj föl a padlóról, és ne bánj semmit – a sors támogatását élvezheted.

 

Ikrek:

Az emberi gonoszság előtt mindig is értetlenül álltál. A mai napon pedig nagyon ledöbbenhetsz attól, amiket tapasztalsz és hallasz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Rák:

A házasságok egén viharfelhők tornyosulnak, és villámok cikázhatnak. Előfordulhat, hogy eleged lesz az egészből. Egy őszinte beszélgetés segíthet túllendülni a nehéz időszakon, csak tedd félre az egódat!

 

Oroszlán:

Ha egy mód van rá, akkor ma ne csinálj semmit, inkább pihenj, lustálkodj. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen… Tölts több időt a szabad levegőn!

 

Szűz:

Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod véget érjen, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni. Ha nincs se erőd, se kedved kompromisszumot kötni, akkor fel kell készülni arra, hogy a társad bemondja az unalmast.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyanok próbálnak beleszólni az életedbe, akiknek semmi közük semmihez. Mondd el nekik őszintén a véleményedet, még akkor is, ha megsértődnek, mert így biztosított a te lelki nyugalmad.

 

Skorpió:

Éghet a kezed alatt a munka, mindent elvégezhetsz, amit tervbe vettél. Olyan valaki telefonálhat, aki igazi energiavámpír, ha lehet, zárd rövidre a beszélgetést, különben neked lesz kellemetlen a nap hátralévő része.

 

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti a féltékenység. Olyan téma kerülhet ismét terítékre, aminek kapcsán korábban már összekülönbözhettetek. Próbálj meg a társadhoz alkalmazkodni, a békesség kedvéért.

 

Bak:

A munkában ma minden úgy mehet, hogy saját magad is elcsodálkozol az eredményeiden. A rokonokkal viszont nehéz helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy egy ideig nem fogtok kommunikálni egymással.

 

Vízöntő:

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, ugyanis, ha kitudódik, akkor roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Balesetveszélyes a mai nap, légy óvatosabb, illetve mindenhova indulj jóval korábban!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. De az is lehet, hogy ma döbbensz rá arra, hogy félreismertél valakit…