Horoszkóp 2019. augusztus 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kedvez a mai nap a munkának. Még az is lehet, hogy olyan feladatot is el tudsz végezni, amit már jó ideje halogatsz. Kiváló a nap arra is, hogy ápold a rokoni kapcsolataidat.

 

Bika:

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz ma az élet dolgaira, hogy a nap végén teljesen kimerültnek érezheted magad. Itt a ragyogó alkalom, hogy egy kicsit magadba nézz, és átgondold, miért történik veled mindez.

 

Ikrek:

Lehet, hogy a mai napon kizárólag a munka, az elvégzendő feladatok körül forognak majd a gondolataid. Olyan valakivel veheted fel a kapcsolatot, aki miatt életed párja őrülten féltékeny lehet.

 

Rák:

Romantikus hangulatba kerülhetsz, és ennek hatására rózsaszínű szemüvegen keresztül láthatod az egész világot. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt nem kell izgulni, meg van neki a saját magához való esze.

 

Oroszlán:

Amennyiben a mai napon gyermekek lesznek a közeledben, akkor a kezdeti feszültség után pompásan érezheted magad velük. Kiváló a mai nap arra, hogy kipróbálj egy új receptet.

 

Szűz:

Megtörténhet, hogy olyan dolgok jutnak ma ismét eszedbe, amelyek miatt sajogni fog a lelked. Érdemes lenne kapcsolatba kerülni a művészettel, mert az így szerzett élmények lelkileg, szellemileg feltöltenek.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy ma örömmel fogsz munkálkodni. Olyan valakivel beszélgethetsz, akinek fantasztikus ötlete támadhat, és azt a későbbiekben közösen meg is valósíthatjátok.

 

Skorpió:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, még akkor is, ha az illető megnyilvánulásaitól viszket a tenyered.

 

Nyilas:

Amennyiben a mai napot olyan személyekkel töltöd, akik fontosak neked, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Még az is előfordulhat, hogy olyan ajándékot kapsz, amire egyáltalán nem számítottál.

 

Bak:

A mai nap legfontosabb feladatai: légy együttérző másokkal, és segíts önként! Próbáld meg elkerülni a negatív beállítottságú embereket, mert ez a kedélyállapot ragadós.

 

Vízöntő:

Rendkívül fogékony lehetsz a mai napon mások érzelmi állapotára, ezért jó lenne, ha boldog, vidám emberekkel próbálnál meg kommunikálni. Ha ez nem lehetséges, akkor próbálj te jókedvre hangolni másokat.

 

Halak:

A mai napon a kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarossá válhatnak. Ráadásul olyan valakit is utadba sodorhat az élet, aki imádja saját magát, és ez a magatartás nincs jó hatással a kedélyállapotodra.