Horoszkóp 2019. augusztus 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Szerelmi életed alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha vállalkozó vagy, akkor is szerencsésnek érezheted magad. Ha most kezdesz vállalkozásba, új munkába, akkor Isten áldása van ezen a tevékenységen.

 

Bika:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ha az életnek ezen a területén szeretnél változtatni, akkor most kell lépned, mert sorsszerű támogatásban lehet részed. Párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Ikrek:

A memóriád a mai napon fantasztikus, ezért olyan dolgokra is emlékszel, amelyekről úgy vélekedhettél, már régen elfelejtetted. Olyan valakivel is kommunikálhatsz, akinek a mondandója fontos neked.

 

Rák:

Ne érezz lelkiismeret-furdalást, mert nem tettél semmi rosszat! A sors hozott olyan helyzetbe, hogy valakinek a szerencsétlensége a te szerencsédet jelenti. A munkában sikeressé válhatsz, főleg, ha új helyen dolgozol.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a közvetlen környeztedben olyan dolog történik, ami nagy tanulsággal szolgál a számodra. Ebből világosan látszik, hogy mit kell tenned azért, hogy az ilyen helyzetet elkerüld. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj!

 

Szűz:

Érdemes a mai napon olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek csak később valósulhatnak meg. Bátran tervezgethetsz is, és felveheted a kapcsolatot egy olyan személlyel, akivel egy ideje nem kommunikáltok. Vásárlást is most célszerű bonyolítani.

 

Mérleg:

Olyan tanácsot kaphatsz a mai napon, amit ha megfogadsz, akkor nagyon szerencsésen alakul később az életed. A társad olyan dologgal állhat elő, amitől örömödben talán a „föld felett lebeghetsz néhány méterrel”.

 

Skorpió:

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt idegessé válsz, de az is előfordulhat, hogy olyan hír jut a füledbe, amelynek hallatán legszívesebben téli álomba merülnél. Érzékenyebb vagy ma a szokásosnál, ez okozhatja a könnyet a szemedben.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most nem kell aggodalmaskodnod. Amennyiben a szerelmi életed eddig állóvízre hasonlított, akkor most minden változik, méghozzá a kedved szerint. Régi szeretőre azonban ne pazarold az energiádat!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy pénzhez jutsz, ám ezt nem kellene nagydobra verni, mert olyan valaki is irigy lehet, akiről ezt nem gondoltad volna. Közlekedés során nehézségek alakulhatnak ki, ha az egészségügyben van dolgod, acélozd meg az idegeidet!

 

Vízöntő:

Sokszor mondják, hogy nem a tudás és a tehetség számít, hanem az, hogy ki kinek a rokona, jó ismerőse. Ezt most te is élvezheted, mert valaki tolja a szekeredet, és ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. Közlekedés alkalmával légy türelmesebb!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodor az utadba. Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, ami óriási boldogsággal tölt majd el. Értéktárgyaidra ügyelj!