Horoszkóp 2019. augusztus 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Sikeres lehetsz a munkában, megélhetésben, mégis felmerülhet benned a változtatás lehetősége, és a sors a segítségedre is lesz ebben az ügyben. Immunrendszered erős, de ügyelj rá, hogy ez így is maradjon!

 

Bika:

Óriási erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon, nincs előtted lehetetlen. Külfölddel kapcsolatos ügyeket most célszerű intézni. Ha jogi problémád van, minden a kedved szerint alakulhat.

 

Ikrek:

Kissé ingerlékeny lehetsz a mai napon, emiatt mehetsz bele egy olyan dologba, amibe nagyon nem kellene, mert anyagilag és erkölcsileg is veszteséget szenvedhetsz el. Önként légy a segítségére egy ismerősnek!

 

Rák:

Becsvágyad hatalmas és sokra viheted, ha nem feledkezel meg a környezetedben élők igényeiről és érdekeiről. A magatartásod miatt mások fenyegetve érezhetik magukat, és megpróbálhatnak keresztbe tenni neked.

 

Oroszlán:

Az lenne a legjobb a mai napon, ha egyedül dolgoznál. Ha ez nem lehetséges, akkor mielőtt megszólasz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amivel önmagad alatt vágnád a fát.

 

Szűz:

Olyan esemény történhet, ami jó hatással lehet a szerelmi kapcsolatokra. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt nagyobb erőfeszítést kell tenned, de ennek nagyon gyorsan meg lesz az eredménye.

 

Mérleg:

A meglévő párkapcsolatokban végre tisztázhattok egy régi vitás kérdést. A mai napon olyan esemény is történhet, amelynek hatására rádöbbenhetsz, hogy mi és ki a fontos az életedben. A munkában nehéz helyzet jöhet létre.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a mai napon előtörnek belőled az ösztönök. Az is előfordulhat, hogy gyermek miatt kezdesz bele egy olyan dologba, ami eddig nem képezte az életed részét. Kolléga támogatását élvezheted.

 

Nyilas:

Kiváló a mai nap arra, hogy a pénzügyeidet rendbe tedd. Az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami rendkívül jó hatást gyakorol az anyagi helyzetedre. Kollégával való kommunikáció jókedvre deríthet.

 

Bak:

Aki szerelmesebb nálad, az hazudik. A meglévő kapcsolatok még szorosabbá válhatnak, a most induló viszonyokban pedig a szenvedély lángja olyan magasra csaphat, mint eddigi életed során sohasem. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Vízöntő:

Rengeteg energiád, de kevesebb önfegyelmed lehet a mai napon. Ez pedig oda vezethet, hogy éppen azzal a személlyel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap.

 

Halak:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ha bármivel elégedetlen vagy, akkor a mai nap alkalmas arra, hogy kiharcold magadnak mindazt, amit szeretnél. Egy titok a tudomásodra juthat, amit őrizz meg!