Horoszkóp 2019. augusztus 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ezért a kedélyállapotod borússá válhat. Az anyagiak alakulása viszont jókedvre hangolhat, mert a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágneshez a vas.

 

Bika:

Kirobbanó formában lehetsz, ezért nincs olyan dolog, aminek ne tudnál a végére járni. Ráadásul valami a tudomásodra juthat, amitől minden okod meg lehet a boldogságra.

 

Ikrek:

Kiváló a mai nap arra, hogy csapatmunkát végezz. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Még azokban a kapcsolatokban is nyugalom lesz, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejfel.

 

Rák:

Minden gördülékenyen mehet a mai napon, főleg pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy, és ezt a munkahelyeden értékelhetik. Minden mai megbeszélés később fantasztikus sikert hozhat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz a mai napon, akik teljesen másmilyenek, mint te vagy. Ezektől a személyektől rengeteget tanulhatsz, ezért érdemes velük beszédbe elegyedned.

 

Szűz:

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd. Ha hitelre van szükséged vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatos ügyeid vannak, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás.

 

Mérleg:

Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. A szerelmi ügyeid azonban másként alakulnak, mint ahogyan remélted. Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod.

 

Skorpió:

Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat. Előfordulhat, hogy az élet valamely területén váratlan előnyre teszel szert. Az egészségedre jobban kellene ügyelned…

 

Nyilas:

Kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, és az is lehet, hogy olyan feladattal találnak meg, amelynek az elvégzéséhez úgy érzed, kevés a tudásod. Pedig ez nincs így! Nyugodtan vágj bele, mert sikeres leszel benne.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan téma kerül a mai napon terítékre, amellyel már korábban foglalkoztál, és talán azt hitted, anno pont került a dolog végére. Szedd össze magad, koncentrálj a megoldandó feladatra, amit most végre lezárhatsz.

 

Vízöntő:

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel, ivással kényeztesd magad, mert ez most különösen nem tenne jót az egészségednek, amire egyébként is jó lenne odafigyelned. Egy utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak:

Itt az ideje, hogy hangot adj annak, hogy kedveled azt a bizonyos illetőt. Ha erről már tud a választottad, akkor is érdemes lenne elmondani, mennyire szereted. Ez a vallomás jó hatással lesz kettőtök viszonyára és a jövőtökre.