Horoszkóp 2019. augusztus 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult.

 

Bika:

Ha szingli vagy, rádöbbenhetsz, hogy olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki tiltott gyümölcs. A pénzedre jobban vigyázz, mert ma hajlamos lehetsz olyan dolgokat is megvásárolni, amire nincs szükséged, vagy amivel megcélozhatod a kukát.

 

Ikrek:

Amennyiben szülő vagy, tedd azt, amire a gyermeked kér. A falatozást és az italozást ne vidd túlzásba! Megtörténhet, hogy ma olyan tapasztalat vár, amelyet fel tudsz használni a munkában. Ismerős e-mailjére válaszolj!

 

Rák:

Ha párkapcsolatban élsz, és közben titokban szerelmi viszonyt folytatsz, akkor akár ultimátumot is kaphatsz. Nem lesz könnyű dönteni, mielőtt lépnél, kérd ki barát véleményét, aki tisztán látja a helyzetet, és ismeri az érzéseidet is.

 

Oroszlán:

Kissé visszafogottabb lehetsz a mai napon, amelynek talán az az oka, hogy az elmúlt időszakban olyan esemény történt, ami még inkább rádöbbentett az élet múlandóságára. Ez a hangulat nem tart örökké, többen gondoskodnak arról, hogy újra mosolyogj.

 

Szűz:

Kissé izgatott lehetsz a mai napon, mert sok minden felbolydul. Ugyan nincs ellenedre egy-két változás, de az már igen, hogy esetleg egy kolléga, vagy ismerős miatt több teher nyomhatja a vállad. Kiváló a mai nap fogyókúra elkezdésére.

 

Mérleg:

Minden esély meg lehet arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amit titokban kellene tartani. Sőt, meg is kell küzdened a választottaddal. Ha párkapcsolatban élsz, szervezz a mai napon közös programot, és ne a pénzről, munkáról és a nehézségekről beszéljetek.

 

Skorpió:

A régi párkapcsolatokban nyugalmasabb időszak következik, mert tisztázódhatnak a korábbi bonyodalmak, lecsenghetnek olyan ügyek, amelyek feszültséget okozhattak. Mintha még stabilabbá válna a kapcsolatod, amitől felszabadultabbá válhatsz.

 

Nyilas:

A magánéletedben történhetnek pozitív változások, főleg akkor, ha az elmúlt időben olyan események történtek, amelyek rádöbbentettek benneteket arra, hogy érezzétek, milyen fontosak vagytok egymás számára. Ha szingli vagy, rövidesen beköszönt az életedbe az eget-földet megrázó szerelem.

 

Bak:

Akivel összehoz a sors, azzal átélheted a viharos, őrülten szenvedélyes szerelmet, amiért talán még a hitedet is képes lehetsz megváltoztatni. A régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki, mert úgy érezheted, társad más felé kacsingat…

 

Vízöntő:

Felettesed hangulata olyan változó lehet, mint az időjárás. Talán új szabályokhoz is alkalmazkodnod kell. Megeshet, hogy kiderül, vissza kell ülnöd az iskolapadba, mert új tudásra van szükség ahhoz, hogy el tudd látni a munkádat. Ne idegeskedj, minden jól megy majd.

 

Halak:

Olyan sikert érhetsz el, hogy képtelen lehetsz leállni, és tovább folytatod azt, amivel az irigyeidnek a számát megduplázhatod. A testvéreddel vagy a szomszédoddal a kapcsolatodat még fontosabbá válhat, és olyasmit is megtehetsz, amelyre korábban nemet mondhattál.