Horoszkóp 2019. augusztus 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Erőteljesebb lelki érzékenység lehet rád most jellemző, ez az oka annak, hogy a szívedre veszel olyan dolgot is, amire korábban immunis voltál. A lelked csordultig lehet szeretettel, ebből jut mindenkinek, aki közel áll hozzád.

 

Bika:

Elemi erővel törhetnek fel az emlékek, és annyira meghatódsz, hogy talán még sírva is fakadhatsz. Beszélj egy olyan baráttal, aki életednek egy fontos szakaszában jelen volt, és pontosan tudja, hogy most min mész keresztül. Minőségi szórakozás sokat javít a hangulatodon.

 

Ikrek:

Azokban a kapcsolatokban, amelyekben az utóbbi időben egymást követték a feszült helyzetek, most semmi új nem történik. Éppen ezért, ha nem vársz tőle semmit, akkor nem érhet csalódás. Pénzügyek adhatnak okot arra, hogy összerúgd a port egy olyan személlyel, akivel egyébként jó a viszonyod.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy alaposan ki kell venni a részed a munkából. Szentelj időt a testmozgásra, valamint a vitamindús táplálkozásra, mert egy betegség ledönthet a lábadról. Kolléga kérhet segítséget tőled, és az is lehet, hogy barátok meglepetése nagyon jól sikerül.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, a gyermekedre kellene nagyobb figyelmet fordítani, főleg hogy csemetédnek lelki problémája lehet, amiből testi gond alakulhat ki. A szerelmi viszonyokat a te viselkedésed teheti nehezebbé. Ha szórakozni akartál, a sors másként gondolja, és kénytelen leszel változtatni a programodon.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy meg sem állsz, annyi munka szakadhat a nyakadba. Talán reggeltől estig egyfolytában dolgozol. Közben rokon jobban igényli a vele való foglalkozást, amitől úgy érezheted, a család szolgálatában állsz. A pénzedre jobban vigyázz, mert meg is lophatnak!

 

Mérleg:

Olyan dolog kerülhet ismét terítékre, amiről azt hitted, hogy már pontot tettetek korábban a végére, vagy a téma annyira kényes, hogy a vele való mostani foglalkozás még kínosabb, mint korábban. Ha a meglévő kapcsolatodból kitekintgetsz, akkor most lebukhatsz.

 

Skorpió:

Lehet, hogy olyan otthoni tevékenységet folytatsz a mai napon, amely valakinek az érkezésével kapcsolatos. De az is lehet, hogy belemerülsz a vásárlásba, pénzköltésbe, ami azért jó, mert minden, amire most kiadsz, csak az értékét fogja idővel növelni, vagy nagyon megéri az árát.

 

Nyilas:

Kedvező a mai nap utazásra, tanulásra, olyan szórakozásra, amelynek a hatására lelkileg és szellemileg is töltekezhetsz. Amennyiben a testmozgás mellett döntesz, akkor fantasztikus formában lehetsz, és teljes mértékben élvezheted mindazt, amit csinálsz. A pénzedre jobban vigyázz!

 

Bak:

Váratlan meglepetés boríthatja fel a már betervezett programjaidat, amihez jól fogsz alkalmazkodni. Talán többször gondolsz egy olyan személyre, aki már nincs az élők sorában, vagy más miatt nem tudsz vele kommunikálni, és aki nagyon hiányzik. Oszd meg a gondolataidat azzal, aki ismerte ezt a személyt.

 

Vízöntő:

Ha baráti társaságban töltöd a napot, fantasztikus formában leszel, jól fogod érezni magad. Te állhatsz a figyelem középpontjába, és amit mondasz, azt mindenki komolyan veheti. A biztonságérzetedet megingathatja a pénzügyeidnek az alakulása, illetve egy családi vagy ingatlan ügylet.

 

Halak:

Hiába van szombat, neked akkor is a munka, a megélhetés, a kenyérkereset körül járhatnak a gondolataid. Az elképzeléseid jók, amelyeket meg is valósíthatod, a lényeg, hogy a közbejövő akadályok ne szegjék a kedvedet. Házastársad rokonságával neked kellene most törődni.