Horoszkóp 2019. augusztus 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor élvezheted az életet. Olyan kapcsolatra tehetsz szert, ahol elköteleződhetsz, de mégis furcsa módon szabad is vagy. A munkában őrült helyzet alakulhat ki, amiről úgy hitted befejezted, azt kezdheted elölről.

 

Bika:

Ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert megtörténhet, hogy dolog miatt bírságolhatnak meg, amiről nem gondoltad volna, hogy ezt is keményen büntethetik. Ha párkapcsolatban élsz, társad iszonyatos erőfeszítéseket tehet a pénzért.

 

Ikrek:

Talán képes lehetsz még a megalkuvásra is, ha pénzről van szó. Hogy ne kelljen lejjebb adnod, agy legalábbis ne sokat a már elért életszínvonalból. Óriási szerencse, hogy ma semmit sem veszel a szívedre, így hidegen hagy a kedvesed magatartása.

 

Rák:

Remek a humorérzéked, és a legvadabb, legelképesztőbb helyzetekben is képes vagy viccet csinálni, így aztán nemcsak saját magad, hanem a környezetedet is kirángathatod a borús hangulatból. Kedvesed raplisabb lehet, légy vele türelmesebb.

 

Oroszlán

A párkapcsolatokban ideges hangulat uralkodhat el rajtad, ugyanis új helyet állhat elő a családban. De ha szervezésről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz, és pillanatok alatt megtalálod a megoldást. Beteg rokonra több figyelmet kellene fordítani.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Gyermekeddel kapcsolatos véleményedet ne oszd meg senkivel, mert a hátad mögött kigúnyolhatnak, nevetség tárgyává tehetnek.

 

Mérleg:

Szinte a zsigereidben érezheted, hogy rövidesen változásra kerül sor, és azt is sejtheted, hogy mindez nagyon jó irányban történik. Ezért készülhetsz rá. A mai napon eljöhet a pillanat, hogy elégtételt vegyél egy korábbi sérelemért.

 

Skorpió:

Felkerülhet a szemedre a rózsaszínű szemüveg, ennek hatására olyan dolgokra ragadtathatod magad, amely előtt később értetlenül állhatsz. Fogalmad sem lesz arról, hogyan mehettél bele ilyen helyzetbe. Baráttal izgalmas beszélgetést folytathatsz, ami feldobottá tehet.

 

Nyilas:

Elérkezhet az életedben az a pillanat, amikor elégtételt vehetsz azokon az embereken, akik korábban kihasználtak, netán ellopták az ötletedet, vagy utált kolléga kerül olyan helyzetbe, hogy végre valahára megszabadulhatsz tőle. Hivatalos ügyek intézésére kiváló a nap.

 

Bak:

Ha egészségügyi problémád van, akkor ne késlekedj, keress fel egy orvost. Az alternatív gyógyászatra mondj nemet, mert ez most nem szolgálja a gyógyulásodat. A párkapcsolatokban nyugalmasabb lehet a nap, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a volt partnered bukkanhat fel újra, és ha harag nélkül váltak el útjaitok, talán üzleti kapcsolat is felmerülhet közöttetek. Nem idegesít, hanem végighallgatod, mert ebből az ügyletből akár jó is származhat, méghozzá forintok formájában.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy királynak érezheted magad, aki sok mindent megengedhet magának, aztán olyasmik történhetnek, amelyek elgondolkodtathatnak, és rájöhetsz, hogy vissza kell fognod magad. Úgy kéne viselkedned, mint egy alattvalónak, mert ezzel érhetsz el sikert.