Horoszkóp 2019. augusztus 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon rendkívül együttérző lehetsz és segíteni is akarsz másoknak, amennyire csak tudsz. Próbálj meg távolságot tartani a negatív beállítottságú emberektől, akik energiavámpírként működhetnek.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy fantasztikus napod lesz, amikor annyi boldogító dolog történik veled, hogy szinte a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal közös program jól sikerülhet.

 

Ikrek:

Segíteni akarsz olyanoknak is a mai napon, akik ebből nem kérnek. Fontos, hogy senkire ne erőltesd rá azt, amit te szeretnél, így elkerülheted, hogy bonyolult helyzetbe kerülj.

 

Rák:

Csak bátran töltsd álmodozással a napodat, és engedd szabadjára a fantáziádat. A megérzéseid annyira jól működhetnek, hogy kitalálhatod mások gondolataid, sőt, egy kellemetlen helyzetet is elkerülhetsz.

 

Oroszlán:

A mai nap nem alkalmas rá, hogy fontos döntéseket hozz meg. Készülj rá, hogy később újra kell majd értékelned ennek a napnak a fontos eseményeit. Tölts több időt a szabad levegőn!

 

Szűz:

Ma valahogy jobban élvezed a saját társaságodat, ezért is vágysz arra, hogy egyedül legyél. Érdemes lehet meditálni vagy jógagyakorlatokat végezni, mert ezekkel feltöltheted az energiaraktáraidat.

 

Mérleg:

Bármi történjék is a mai napon, légy tudatában annak, hogy a valóságérzéked most nincs a helyén! Próbálj meg olvasni, menj moziba vagy színházba. A konyhában való serénykedés is tökéletes kikapcsolódást jelenthet.

 

Skorpió:

Ha társaságban töltöd a mai napot, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Megtörténhet, hogy olyan pletyka jut a tudomásodra, amit azonnal meg akarsz osztani másokkal. Inkább ne tedd!

 

Nyilas:

Kiváló a mai nap az önelemzésre. Ha ezotériával kapcsolatos előadáson vennél részt, az jót tenne neked, mert egészen másként láthatnád ennek hatására a világot és benne a saját helyedet.

 

Bak:

Komolyabb témák megbeszélésére nem annyira jó ez a nap. Ennek elsődleges oka, hogy ma túlságosan szubjektív vagy, nem is szeretnél arra törekedni, hogy tárgyilagos légy. Rokonnal összerúghatjátok a port…

 

Vízöntő:

Remek alkalom kínálkozik a mai napon a kapcsolataid javítására, mivel érzelmileg könnyen azonos hullámhosszra kerülhetsz az ismerőseiddel. De ma egyébként is mindenki szívesen szóba elegyedhet veled.

 

Halak:

Ha teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót érthetsz a közösséggel, amelynek tagja vagy, és az érdekeidet is ügyesen érvényesítheted. Kolléga viselkedése kinyithatja a bicskát a zsebedben.