Horoszkóp 2019. augusztus 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Figyelmed fókuszában a pénz állhat. Ha külföldön tartózkodsz, akkor olyan dologra adhatsz ki, ami nagyon megéri az árát. Valakinek szüksége van a dicséretedre, az elismerő szavaidra – ne fukarkodj hát velük!

 

Bika:

Ha erősen vágysz a sikerre és kész vagy ezért keményen megdolgozni, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Nagy erőket tudsz a mai napon megmozgatni, ennek hatására változhat az életed.

 

Ikrek:

Olyan váratlan esemény történhet, amitől kirobbanó formába kerülsz, és nagyon boldog leszel. Most mindennel kapcsolatban hallgass a megérzéseidre – nem bánod meg!

 

Rák:

Meg kell győződnöd arról, hogy elképzeléseid valóban megérik-e a fáradtságot! Ha nem hajszolod a sikert, akkor nem kerülsz összeütközésbe se főnökkel, se kollégával.

 

Oroszlán:

Olyan konfliktusba kerülhetsz, amilyet korábban el sem tudtál volna képzelni. Kolléga olyan dologgal állhat elő, amitől az idegeid megfeszülhetnek. Töltsd az időd nagy részét olyannal, akit kedvelsz!

 

Szűz:

Történjen bármi, maradj korrekt! Alaposan felül kellene vizsgálnod a véleményedet, mert előfordulhat, hogy minden változik, és új irányokhoz kellene alkalmazkodnod. Egy emlék miatt könny szökhet a szemedbe.

 

Mérleg:

Ha ellen tudsz állni a kísértésnek, hogy túl messzire merészkedj, akkor a mai napod sikeresnek tekintheted. Olyan valakivel találkozhatsz, aki kínos helyzetbe hoz. Szedd össze magad, és légy határozott!

 

Skorpió:

Problémáid adódhatnak a hatalmi pozícióban lévő emberekkel. Ha hivatalos ügyeket kell intéznéd, akkor viszont minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. Valakinek légy a segítségére kérés nélkül!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy annyira magabiztosnak és optimistának érzed magad, hogy azt hiszed, tiéd az egész világ. Egy kis visszafogottság és óvatosság azért nem árt. Ha szülő vagy, gyermeked miatt sokat izgulhatsz.

 

Bak:

Nagyon körültekintőnek kellene lenned a mai napon, mert balesetveszélyes az idő számodra. Kiváló ez a nap arra, hogy nagyobb vásárlást bonyolíts, mert áron alul juthatsz hozzá valamihez.

 

Vízöntő:

Még az is előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod. Az is megtörténhet, hogy egy gyermek viselkedése miatt határtalanul boldognak érzed majd magad.

 

Halak:

Az a lényeg, hogy senki fölött ne atyáskodj, és bármi történjék, ne ess túlzásokba. Ne akarj senkin sem segíteni, mert akin szeretnél, annak a személynek meg kell tanulnia önállóan kezelni a saját problémáját.