Horoszkóp 2019. augusztus 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amelyet a partnered nehezebben tud elfogadni. Az is lehet, hogy a társad rokonsága miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Szükségük van a támogatásodra.

 

Bika:

Alaptalan optimizmus vagy egy vágyálom keríthet hatalmába a mai napon, és olyan dolgok is kísértésbe ejthetnek, amikkel egyébként nem foglalkoznál. Valaki vad ötlettel állhat elő…

 

Ikrek:

A mai napon új kapcsolat kezdődik, amelyben hajlamossá válhatsz arra, hogy idealizálod a másik felet. Inkább ne magasztald őt az egekig, így nem érhet csalódás, sőt, a kapcsolatotok kifejezetten jó lehet.

 

Rák:

Olyan élményekben lehet részed, amelyek miatt a spiritualitás felé fordulhatsz. Az is lehet, hogy legszívesebben elmenekülnél most a valóság elől. Beszélj egy hozzá közelálló emberrel, aki jobb kedvre deríthet.

 

Oroszlán:

Óriási lendülettel és energiával törekedsz a sikerre, keményen dolgozol érte. Most valóban sikerre vihetsz valamit, amin már jó ideje munkálkodsz. Használd fel okosan az energiádat!

 

Szűz:

Olyan időszak veheti kezdetét, amikor a kommunikáció mindennél fontosabbá válik. Régen „elfeledett” dolgokat beszélhetsz meg, ami felszabadító érzés lesz a számodra. Ha nem akarod, hogy megszűnjön egy kapcsolatod, tegyél érte többet!

 

Mérleg:

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy változtatnod kell a terveiden, de ez nem esik nehezedre. A boldogság kék madara hosszabb időre a válladra telepedhet…

 

Skorpió:

Olyan események történhetnek, amelyek miatt boldog lehetsz, és el sem mered hinni, hogy mindez veled esik meg. Úgy érezheted, hogy Isten a tenyerén hordoz. Tarts távolságot egy negatív személytől!

 

Nyilas:

Vannak olyan barátaid, akikkel a kapcsolatod megszűnhet. De az is lehet, hogy neked nincs kedved nagyobb áldozatot hozni valakiért, és inkább felszámolsz egy olyan viszonyt, ami korábban kifejezetten szoros volt.

 

Bak:

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted lelki és anyagi szinten is, ráadásul az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy megmutathasd igazi énedet.

 

Vízöntő:

A felettesed a mai napon felfigyelhet rád, és feljebb léphetsz a karrierlétrán. Fontos, hogy ne élj vissza helyzeteddel, őrizd meg a tartásodat, és tegyél meg olyan dolgot is, amihez kevés kedvet érzel!

 

Halak:

Sikeres időszak köszönthet rád. Még az is lehet, hogy felettesed olyan dologgal áll elő, ami elégedettséggel tölt el. A postás olyan értesítést hozhat, amitől minden hajszálad az égnek állhat.