Horoszkóp 2019. augusztus 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon az ösztöneidre kellene hallgatni, amelyek tökéletesen működnek, és ennek hatására akár egy nehéz helyzetet is elkerülhetsz. Megeshet, hogy régi dolgokon morfondírozol, ami boldoggá tesz.

 

Bika:

Furcsa telepátia jellemezheti a mai napot: akire gondolsz, az felbukkanhat az életedben. Érdemes lenne a konyhában új dolgot kipróbálni, mert nagy sikert érhetsz el. Ha lógatod is a lábad, azt most nagyon jól teszed.

 

Ikrek:

Ma nagyon fontos lesz számodra a kommunikáció, és az is lehet, hogy egymás után pattannak majd ki a fejedből a jobbnál jobb gondolatok. Ezeket írd le, mert a későbbiekben a sors mindegyik megvalósítására lehetőséget ad.

 

Rák:

Eddig is fontos volt számodra a pénz, de ma még inkább az lesz. Megeshet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor kockán foroghat a tisztességed, a becsületed. Nem mindegy mire mondasz igent.

 

Oroszlán:

Olyan sikeres időszak veheti most kezdetét, amilyen talán még sohasem volt az életedben. Ennek hatására nem meglepő, hogy hirtelen több lesz az irigyed. A mai napon élvezd ki a sikert, és dicsérd meg magad!

 

Szűz:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor úgy érezheted, a gondviselés kíséri minden léptedet. A siker hatására szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Váratlan találkozás miatt is jól érezheted magad a bőrödben.

 

Mérleg:

A mai napon roppant fontossá válnak a kapcsolatok, amelyeknek hatására előnyt élvezhetsz és jól is érezheted magad a bőrödben. Megeshet, hogy új társaságban találod magad, ahol pompás időtöltés vár rád.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a családtagokkal töltheted a mai napodat, de az is lehet, hogy olyan elgondolásaid lesznek, amiket a későbbiekben meg is valósítasz. Megdöbbentő dolog juthat a tudomásodra.

 

Nyilas:

A gondolataid ma a jövőd körül foroghatnak. Megeshet, hogy olyan esemény történik, ami nagyon jó hatással lesz az önbizalmadra. Előfordulhat, hogy egy ajtó becsukódik, egy másik pedig kinyílik.

 

Bak:

Itt az ideje, hogy összeszedd magad, és úgy viselkedj, hogy a környezeted ne érezze úgy, hogy nehéz veled az élet. Érdemes lenne rendszeres testmozgást beiktatni a hétköznapjaidba, mert ez kell ahhoz, hogy bírd az iramot.

 

Vízöntő:

Ha a szinglik táborához tartozol, a sors olyan valakit sodorhat az utadba, aki mellett boldog lehetsz. A meglévő párkapcsolatokban fontos témák kerülhetnek terítékre. Valakinek a támogatására számíthatsz.

 

Halak:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád, de az is lehet, hogy kolléga lesz rád nagy hatással, hiába van hétvége. Jól tennéd, ha a mai napon nem erőltetnéd meg magadat.