Horoszkóp 2019. augusztus 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az lenne a legjobb, ha ma nem csinálnál semmit, illetve csak olyan dolgokkal foglalkoznál, amiket fontosnak tartasz. Felbukkanhat az e-ed, de ha lehet, ne kezd vele újra a kapcsolatot.

 

Bika:

Élvezd a mai napon az életet! Egyél, igyál, de ne a mennyiségre, hanem a minőségre helyezd a hangsúlyt! Hajlamos lehetsz ragaszkodni valamihez, pedig most változtatásra lenne szükség, ez hozhatja meg azt, amire vágysz.

 

Ikrek:

Pontosan tudod, hogyan is kell viselkedni azért, hogy elérd a célodat. Alkalmazkodó vagy és ügyes, és ezzel jól lavírozol a lehetőségek között.

Ha szülő vagy, foglalkozz többet a gyermekeddel!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napon többször eszedbe jut egy olyan személy, akivel korábban jó viszonyt ápoltál, de a saját hibád miatt a kapcsolatod megszakadt vele. Ne hívd fel, mert ez az illető nem bocsájtott meg neked.

 

Oroszlán:

Olyan szerencsés lehetsz a mai napon, hogy lehet, hogy érdemes beruházni egyetlen darab sorsjegyre. Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, mert így feltöltheted szellemi és lelki energiaraktáraidat.

 

Szűz:

A mai napon különösen jó a „megfigyelőkéd”, bele tudsz merülni a dolgok legaprólékosabb részleteibe. Emlékezőképességed éles, nem felejted el a már megtanult dolgokat. Társaddal légy elnézőbb!

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelyet sokáig nem felejtesz el. Az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki ráébreszthet egy fontos dologra, ennek hatására pedig megváltoztathatod a véleményedet.

 

Skorpió:

Kitartás, buzgalom, vállalkozó szellem és becsvágy lehetnek rád jellemzők a mai napon. Olyan dolog történhet veled, ami a misztika kategóriájába tartozik, és szerencsére van a környezetedben valaki, akivel erről beszélhetsz.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked viselkedése miatt az idegeid megfeszülhetnek. Még nem jött el az őszinte beszélgetés ideje…

 

Bak:

A hangulatod ingadozó lehet a mai napon. Az egyik pillanatban mindent szépnek, a másikban pedig mindent sötéten láthatsz. Ez most nagyon nincs jó hatással a párkapcsolatodra és az emberi viszonyaidra.

 

Vízöntő:

A felületesség, a félmunka nem jellemző rád a mai napon, ezért a ház körüli teendőknek végre a végére érhetsz. Este érdemes lenne kézbe venni egy jó könyvet vagy kapcsolódj ki más módon!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy kérés nélkül sietsz valakinek a segítségére. Az is megeshet, hogy a kedvesed áll elő olyan dologgal, hogy hirtelen nem is tudod ébren vagy-e vagy csak álmodsz. Régi ismeretség előnyt hozhat.