Horoszkóp 2019. augusztus 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

 Kos:

Nem lehet okod panaszra a mai napon, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy egy kolléga az oka a feszültségnek, ami benned van. Szedd össze magad, próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így könnyebben túl tudod tenni magad a történteken. Egészségedre jobban ügyelj!

 

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed elfogadhatatlannak tarthat egy helyzetet, ezért ha nem akarsz feszültséget, netán veszekedést, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá. Új munkalehetőség a láthatáron!

 

Rák:

A mai napon úgy érezheted, a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Az ezotéria úgy tartja, hogy a rokonainkat mi magunk választjuk még lélekállapotban, mert dolgunk van velük. Ezért is fontos lenne, hogy alkalmazkodj.

 

Oroszlán:

Olyan dolgok foglalkoztathatnak, amelyek a magánéleteddel kapcsolatosak. Ha orvosi vizsgálaton kell részt venned, minden jól alakulhat. Előfordulhat, hogy a mai napon meghibásodik valami, de ezen ne bosszankodj!

 

Szűz:

A mai napon központi témád lehet a pénz. Nemcsak annak megkeresése, hanem megtartása vagy költése. Az is lehet, hogy kapsz egy értesítést, amitől megfeszülhetnek az idegeid. Hivatalos ügy intézésére jó a nap.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy meg kell védened a saját igazadat. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt többen támadhatnak, vagy olyan szituáció jön létre, amikor segítséget kell kérned a gondok megoldásához.

 

Skorpió:

Bírságveszélyes a mai nap, amikor minden szabályt be kell tartani, hogy könyvelésed kiadás oldala ne lendüljön nagyobb mozgásba. Olyan valakivel beszélgethetsz, akinek a hatására megváltozhat a véleményed valamiről.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nehezebb lesz elmagyarázni egy olyan dolgot, amelyről úgy gondolod, hogy fontos, hiszen a jövője a tét. Légy vele türelmesebb, és akkor sikerül mindaz, amit vele kapcsolatban szeretnél.

 

Bak:

A mai napon az általad értékesnek tartott dolgokkal foglalkozhatsz, ami nem csak jókedvűvé tesz, hanem az energiaraktáraidat is feltölti. Ha nagyobb vásárlásra készülsz, akkor azt érdemes lenne a mai napon bonyolítani.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy Fortuna istenasszony kíséri minden léptedet. Olyan szerencsés lehetsz, hogy a környezetedben többeket hatalmába keríthet a sárga irigység. Ma elhangzó ajánlatra ne vegyél mérget!

 

Halak:

A mai nap alkalmas arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába. A felettesed is nyitottabb, mint máskor, ezért ha bármilyen problémád van, akkor ezt a mai napon add elő. Egy megdöbbentő hír miatt könny szökhet a szemedbe.