Horoszkóp 2019. augusztus 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, jókor teszed. A meglévő kapcsolatokban boldognak és elégedettnek érezheted magad. Érdemes lenne olyan dologgal foglalkozni, ami tökéletesen ellazít.

 

Bika:

Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod a mai napon, ami örömmel tölt el. A munkában olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben szinte táncra perdülsz. Ismerőst dicsérj meg!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dologgal foglalkozhatsz, ami a jövőddel kapcsolatos. Megeshet, hogy olyan valakivel kommunikálsz, akivel egy ideje nem tartottad a kapcsolatot. Utazás pompás lehet.

 

Rák:

Az lenne a legjobb, ha kicsit visszafognád magad, és nem mondanál véleményt semmiről és senkiről. Így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Roppant kreatív lehetsz a mai napon.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amitől az élet napos oldalán érzed magad. Előfordulhat, hogy valakivel tisztázol egy olyan helyzetet, ami elsősorban neked fontosabb. Kolléga viselkedése előtt meglepetten állhatsz.

 

Szűz:

Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor olyan valakit találhatsz, aki nagyon érti a munkáját, és elfogadható összegért teljesíti azt, amivel megbízod. Családtaggal szorosabb kapcsolatot ápolhatsz ma.

 

Mérleg:

Ha utazol, pompásan érezheted magad. Előfordulhat, hogy olyan eseményre kerül sor, amely miatt átmenetileg szomorúságot érezhetsz. Ismét ki fog derülni az ég…

 

Skorpió:

Most érdemes állást változtatni, vagy a felettesednél előhozakodni olyan dolgokkal, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak. Baráttal a kapcsolatodat neked kellene inkább ápolni, mert neked lesz majd nagyobb szükséged rá.

 

Nyilas:

Ha a mai napon lógatod a lábad, akkor nagyon jól teszed. Fel kell tölteni az energiaraktáraidat, ugyanis a következő időben több feladat szakadhat a nyakadba, és ezek elvégzése nem lesz könnyű.

 

Bak:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, amikor több dologban érhetsz el sikereket. Ha most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad. Többet kellene mozognod, nemcsak a tested, de a lelked miatt is.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban pompásan alakulhatnak a dolgok, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka.

 

Halak:

Az optimizmusod, a jókedved most ragadós lehet. Ez az oka annak, hogy többen vannak a környeztedben, akik szeretnének veled szorosabb kapcsolatot ápolni. A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át.