Horoszkóp 2019. augusztus 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy az állatövben a mai napon te leszel a legszerencsésebb. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömödben táncra perdülhetsz. Egyedül a munka terén várható némi konfliktus, amin nem érdemes aggodalmaskodni.

 

Bika:

Akaratodat, elképzeléseidet a mai napon meg tudod valósítani. Kellő összhangban és hatékonyan cselekszel, mások pedig elfogadják a terveidet, szándékaidat. A sikeres kommunikáció is garantált a mai napon.

 

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy szavak nélkül is képesek vagytok kommunikálni. A környezetedben többen vannak, akiknek a jósága kellemesen meglephet.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a pénzért ma nem kell keményen megdolgozni. A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz, ami a mai napot illetően jogos is.

 

Oroszlán:

Olyan boldog pillanatokban lehet részed, hogy szinte el sem hiszed. Most érvényes a régi mondás, hogy akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben.

 

Szűz:

Most érdemes olyan dolgokba kezdeni, amiket jó ideje tervezgetsz. Ha nagyobb utazásra kerülne sor, ne aggódj, a dolgok jól alakulhatnak. Régi barát vagy jó ismerős többször juthat az eszedbe.

 

Mérleg:

Olyan találkozásban lehet részed a mai napon, amely miatt szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan vásárlásra nyílik lehetőséged, ami feldobottá tesz. Rokonnal légy sokkal engedékenyebb!

 

Skorpió:

Anyagi ügyeid annyira jól alakulhatnak, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Ha egészségügyi intézményben akadna most dolgod, úgy tűnik, nem lesz okod panaszra.

 

Nyilas:

Ha utazol, nagyon jól érezheted magad. Olyan esemény történhet, amelynek a jótékony hatását csak később érzed majd. Munkavégzés során hibát véthetsz, ami kellemetlen helyzetbe hozhat.

 

Bak:

Olyan esemény történhet, amelyet a saját érdekedben titokban kellene tartani. Ez azért lehet nehéz, mert most szinte világgá kürtölnéd mindazt, ami veled történik. Hivatalos ügyek bonyolítására jó a nap.

 

Vízöntő:

A párkapcsolatok válhatnak a mai napon fontossá. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor a társad állhat most a figyelmed fókuszában, akiért talán még nagyobb áldozatot is hozhatsz.

 

Halak:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt a lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Baráti kapcsolatnak igen nagy hasznát veheted a mai napon.