Horoszkóp 2019. augusztus 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó napod lesz, amikor több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Megeshet, hogy Ámor nyila fúródik a szíved közepébe. Ha már szerelmes vagy, akkor a kedveseddel boldog pillanatokat élhettek át.

 

Bika:

A szerencse ma melléd szegődhet, ezért is kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Megeshet, hogy rokonnal kell több időt tölteni, ami nem lesz ellenedre.

 

Ikrek:

A mai napon verhetetlen vagy, ha kommunikációról van szó. Még olyan dolgot is el tudsz fogadtatni, amire korábban talán nemet mondtak. Előfordulhat, hogy olyan találkozásban lehet részed, ami feldobottá tesz.

 

Rák:

Vannak a környezetedben, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, és próbálj meg diplomatikusan viselkedni, így kerülheted el azt a helyzetet, amit nagyon nem szeretnél, hogy létrejöjjön.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt új dolgokat próbálhatsz ki.

 

Szűz:

Kiváló az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására. De az is megeshet, hogy olyan dolog történik, amit talán el sem mersz hinni. Jobban érdekelhet most a családod múltja, az, hogy te honnan jöttél.

 

Mérleg:

Roppant szerencsésen alakulhat a mai napod, amikor úgy érezheted, hogy Isten a tenyerén hordoz. Az élet több területén alakulhatnak úgy az ügyeid, ahogyan szeretnéd. A nagyobb vásárlásokat is érdemes lenne ma bonyolítani.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Így aztán most kellene előadni mindazt, amit szeretnél, hogy megvalósuljon. Ha állást változtatnál, most lépj!

 

Nyilas:

Ha idegen országban töltöd az idődet, akkor pompásan érezheted magad. Ha lakást újítasz fel, vagy csak egyszerűen lomtalanítasz, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Baráti kapcsolatra a későbbiekben nagy szükséged lehet.

 

Bak:

Ha egészségügyi problémád van, fordulj orvoshoz, és ne kezelgesd magad otthon! Érdemes bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Megeshet, hogy olyan dolog történik, amit titokban kéne tartani.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amitől szerencsésnek érezheted magad. Hálát adhatsz a sorsnak, hogy a dolgok úgy alakulnak, ahogyan azt nagyon szeretnéd.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakul ki, ami számodra kedvező. Ha most kívánsz állást változtatni, érdemes várni kicsit. A szerelem ege is vakítóan kék lehet.