Horoszkóp 2019. augusztus 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha otthon dugdosod a pénzedet, akkor fel kellene írni valahova, hogy hova teszed, mert sajnos elfelejtheted. Valaki önként támogathat téged, amit nem árt értékelni.

 

Bika:

Vannak olyanok a környeztedben, akik megbecsülnek, és akik nagyra tartják a véleményedet. Egy kulturális program hatására, amelyben részed lehet, egyszerre másként láthatod a világot és benne a helyedet.

 

Ikrek:

A kedvességgel és a dicsérettel könnyebben el tudod érni azt, amit szeretnél. Megeshet, hogy régi dolgok juthatnak az eszedbe, amelyek miatt elgondolkodhatsz a saját életeden. Ennek hatására képes leszel változtatni.

 

Rák:

Az anyagiak körül foroghatnak a gondolataid, de az is lehet, hogy valaki a saját pénzügyeivel traktál téged, amiből eleged lesz. Ne nyeld le a mérgedet, inkább adj hangot a nemtetszésednek, nehogy a bosszúság beteggé tegyen.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napon az eszed vág, mint a borotva. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell előadni a régi terveket a családodnak. Rájöhetsz, hogy nyitott ajtókat döngetsz…

 

Szűz:

Nagyobb utazás során bosszúság érhet, olyan helyzet jöhet létre, amely miatt később akár ügyvédre szükséged lehet. Ha vendégeket vársz, akkor remek házigazda lehetsz.

 

Mérleg:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Nemcsak azért, mert olyan dolgokat végezhetsz, amelyekhez nagy kedvet érzel, hanem azért is, mert a környezetedben vannak olyanok, akik megbecsülnek.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a családoddal töltesz ma el egy felejthetetlen napot, és nagyon jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Az is megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, ami gyógyító erővel bír.

 

Nyilas:

Ha utazol, jól érezheted magad. Ha randizol, akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha szülő vagy, a gyermekeddel tölts több időt! Egy baráti kapcsolat akár meg is szűnhet most…

 

Bak:

Még az is lehet, hogy többet gondolsz egy olyan személyre, aki nincs a környeztedben, de gyengéden érzel iránta. De az is lehet, hogy a társad próbál a kedvedben járni, és eltántorítani attól a tervedtől, ami őt is érinti.

 

Vízöntő:

A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, ami meglep. Lehet, hogy életed párja viselkedik úgy, hogy azt érezheted: kenyérre lehetne őt kenni. Bankjegyet kiadó automata bosszúságot okozhat.

 

Halak:

Olyan valaki mondhat rólad szép dolgokat, akinek a szava nagyon fontos a számodra. Előfordulhat, hogy olyasmibe bonyolódsz, ami jó hatással lesz az önbizalmadra is…