Horoszkóp 2019. augusztus 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Jól érezheted magad a bőrödben a mai napon, főleg, ha a kikapcsolódásra koncentrálsz. Érdemes lenne a mai napon művészetekkel kapcsolatos tevékenységet űzni, ami feltöltheti energiaraktáraidat.

 

Bika:

Nagyon fontos, hogy bármi is történjen, ne legyél irigy, hiszen az illető nagyon is megdolgozott azért, hogy odáig jusson, ahol most tart. Az irigységgel pedig csak a saját energiádat pazarolod.

 

Ikrek:

Megeshet, hogy olyan hír juthat el a füledbe, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. Legyen bármilyen az idő, mozogj a szabadban, mert ettől sokkal jobb lesz a kedved és a közérzeted is!

 

Rák:

Érdemes lenne ma megmutatni, hogy milyen fantasztikus kreációkra vagy képes a konyhában. Ha vendégségbe mész, akkor olyan dolgot vigyél ajándékba, aminek te is örülnél. Lényeges, hogy semmit ne ess túlzásokba.

 

Oroszlán:

Összességében jól alakulhat a mai napod. Talán még az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amik miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel tölts több időt!

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan dolgokat kell a mai napon vásárolni, amire csak később lesz szükséged, de most olyan áron juthatsz hozzá, ami nagyon megéri. Rokonnak nagy szüksége lehet rád, légy vele türelmesebb!

 

Mérleg:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amitől hirtelen másként láthatod a saját életedet. Talán még a teremtőnek is hálát adsz, hogy téged elkerül egy olyan baj, amivel egy ismerősöd küszködik.

 

Skorpió:

Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal légy kedvesebb, elnézőbb, mert talán most nehezebb helyzetben van.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy az időjárási frontok hatással lesznek nemcsak a kedélyállapotodra, hanem a fizikumodra is. Olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amelynek a megvalósítására a sors később ad lehetőséget.

 

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki olyan helyzet, amit most könnyen tudsz kezelni, így aztán mindent meg tudtok beszélni. Olyan valakitől kérhetsz tanácsot, akinek a kiléte jobb, ha rejtve marad.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet béke és nyugalom, ha te alkalmazkodsz a társadhoz. Megeshet, hogy olyan valakit sodor az utadba az élet, aki miatt felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege…

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munka körül forognak a gondolataid. Megeshet, hogy kolléga jelentkezhet, és olyan dolgokról mesélhet, amik meglepnek. Valakinek az egészségügyi problémája miatt többet kell fáradnod.