Horoszkóp 2019. augusztus 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, különösen akkor, ha nem kell dolgoznod, és feltöltheted lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Régi szerelem többször juthat most az eszedbe…

 

Bika:

Érdemes a mai napra nagyobb takarítást időzíteni, és megválni mindattól, amire nincs szükséged. Ennek hatására olyan ötletek is megfordulhatnak a fejedben, amelyekkel sikert érhetsz el, ha megvalósítod őket.

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha kicsit visszafognád magad, mert a környezetedben többen vannak olyanok, akiket a mondandóddal és a stílusoddal egyaránt irritálhatsz. Ha szülő vagy, próbáld meg a gyermekedet távol tartani a nettől.

 

Rák:

A pénz megronthatja még a legrégebbi és a legjobb kapcsolatot is, ezért ne mindig erről beszélj! Ha most bonyolítasz nagyobb vásárlást, többe kerülhetnek a dolgok, mint azt előre gondoltad…

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek nagyon is a kedvedre valók. A feletteseddel megtalálhatod a közös hangot.

 

Szűz:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Még az sem tudja elvenni a jókedvedet, ha olyan kiadásra kerül sor, amilyet nem terveztél. Többször juthat eszedbe egy olyan személy, akivel már nem vagy kapcsolatban.

 

Mérleg:

Megeshet, hogy egészségügyi probléma üti fel a fejét, de nem biztos, hogy ez a saját gondod lesz. Valakinek a nehéz helyzete neked előnyt jelent most, de ne érezz miatta lelkiismeret-furdalást, mert nem rajtad áll ez a dolog.

 

Skorpió:

Pompásan alakulhat a mai napod: varázslatos pillanatot élhetsz át, és ettől határtalan jókedved lehet. Megeshet, hogy olyan hír is füledbe jut, amely miatt úgy érzed, a sors valóban a tenyerén hordoz.

 

 

Nyilas:

Valaki a mai napon hálálkodhat neked, talán még ajándékkal is honorálhatja mindazt, amit érte tettél. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése miatt megemelkedhet a vérnyomásod. Utazás jól sikerülhet.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy valakiért egyre erősebben epekedsz. Jobb lenne, ha nem futnál olyan szekér után, ami nem akar felvenni. A hivatalos ügyek intézését inkább halaszd a jövő hétre, akkor minden gyorsabban és könnyebben mehet.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt a „föld fölött lebeghetsz néhány méterrel”. Előfordulhat, hogy olyan valaki mond rólad jó és szép dolgokat, akinek a szavára sokat adsz.

 

Halak:

Érdemes a mai napon értékesebb dolgokba fektetni. A munkahelyeden olyan dolog történhet, ami egyáltalán nem lesz ellenedre. Kollégával nagyon jól kijöhettek, nagyra értékelhet téged az illető.