Horoszkóp 2019. augusztus 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre feszült helyzet. Ha nem a pénz lesz most a központi témátok, akkor kedvező helyzet jöhet létre köztetek.

 

Bika:

Neked kellene a mai napon jobban alkalmazkodni a környezetedhez. Megeshet, hogy nagyobb terhek nehezednek a válladra, de ezek miatt ne panaszkodj! Egy rokonodnak önzetlenül segíts!

 

Ikrek:

Érdemes résen lenni a mai napon, mert olyan valaki kerülhet a környezetedbe, aki rosszindulatú és akár az ötletedet is ellophatja. Olyan kapcsolatra tehetsz szert, ha ügyesen dicsérsz, ami roppant gyümölcsöző lehet hosszú távon.

 

Rák:

A sült galamb nem repül a szádba, a pénzért meg kell dolgozni. Szerencsére ez most nem esik nehezedre. Ha most készítesz anyagiakkal kapcsolatos terveket, akkor nagyon jó dolgok juthatnak az eszedbe.

 

Oroszlán:

Nem vagy olyan helyzetben, hogy te diktáld az iramot, viszont ha képes leszel alkalmazkodni, akkor nem lesz okod a panaszra. Megeshet, hogy valaki miatt nagyobb terhek szakadhatnak a nyakadba.

 

Szűz:

Olyan helyzetbe hozhat a sors, hogy a környezetedben valaki, akiről nem gondoltad volna, irigy lesz rád. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket érdemes a mai napon intézni.

 

Mérleg:

Egy baráti kapcsolatodat jobban meg kellene becsülnöd, és nem csak azért, mert a későbbiekben jótett helyében jót várhatsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne idegeskedj, mert az csak ront az állapotodon.

 

Skorpió:

Most hatást gyakorolhatsz a felettesedre: meg fogja fogadni a tanácsodat. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére! Amennyiben szülő vagy, gyermeked örömet szerezhet neked.

 

Nyilas:

Ha külföldre utazol, akkor megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel kölcsönösen nagy hatást gyakoroltok egymásra. Az is lehet, hogy olyan szituáció alakul ki, ami határtalanul boldoggá tesz.

 

Bak:

Belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amit titokban kellene tartani… De az is lehet, hogy az illetőnek, akivel most hoz össze a sors, meglepő titkai vannak, amik most derülnek ki…

 

Vízöntő:

Történhet valami az életedben, amit azért nem kéne világgá kürtölni, hogy senki se árthasson neked. Érdemes a nagyobb vásárlásokat most bonyolítani akár ingatlanról, akár ingóságról van szó.

 

Halak:

Változás szele közeleg, de ma nem esel kétségbe emiatt, mert pontosan érzed, hogy hosszú távon ez jót fog tenni neked, sőt, kifejezett előnyökkel járhat számodra. Egy barátodra figyelj jobban, megérdemli!