Horoszkóp 2019. július 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, ugyanakkor rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző, és fantasztikus ötlet pattanhat ki a fejedből. Egy váratlan találkozás kifejezetten feldobottá tehet.

 

Bika:

Hajlamossá válhatsz az utálatos viselkedésre. Szedd össze magad, és erőltess magadra mosolyt, mert így könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél. Ha a szinglik táborába tartozol, és szeretnél ezen változtatni, most jött el az ideje.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy olyan valaki okoz csalódást, akiről ezt korábban el sem tudtad képzelni. Megeshet, hogy valakinek az irigysége előtt is döbbenten állsz majd. Közelgő utazás jól sikerülhet.

 

Rák:

A mai napon figyelmed fókuszában a pénz állhat. Lehet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amivel nem számoltál, és ami miatt idegesebbé válsz. Hivatalos ügyek intézésekor arcpirító helyzet alakulhat ki.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy olyan helyzet jön létre, amihez nehezebben alkalmazkodsz. Megeshet, hogy át kell szervezni a napodat, hogy el tudd végezni a feladataidat. Ne bosszankodj emiatt, mert az semmi jóra nem vezet!

 

Szűz:

Olyan dolog történhet ma, ami kapcsolatban lehet a jövőddel. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt a véleményedet is megváltoztathatod. Utazáskor váratlan helyzet adódhat.

 

Mérleg:

Megeshet, hogy valakiben csalódsz, és akár könny is csilloghat emiatt a szemedben. Régi ismerősre, akivel már nem vagy kapcsolatban, többet gondolhatsz most.

 

Skorpió:

Olyan helyzet alakulhat ki, ami még a legvadabb álmaidban sem merült fel soha. A kialakuló helyzethez neked kellene alkalmazkodni. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, nem várt bevételhez juthatsz.

 

Nyilas:

Elhangozhatnak bizonyos mondatok ma, amiktől kétségbe eshetsz, de inkább ne tedd, mert a dolgok nagy valószínűséggel egészen másként alakulnak majd a későbbiekben. Ha szülő vagy, gyermekeddel szemben légy elnézőbb!

 

Bak:

Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amire nem számítasz. A szerelmi viszonyokban olyan dolog juthat a tudomásodra, ami a kapcsolat végét jelentheti. Ne búsulj ezért, nem éri meg!

 

Vízöntő:

Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb, és indulj mindenhova a tervezettnél korábban! A házasságokban, régi együttélésekben a viselkedéseddel elérheted, hogy a párod ne toleráljon téged.

 

Halak:

Megeshet, hogy más helyett kell dolgoznod, de az is lehet, hogy hiába fáradsz. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan pletyka kap szárnyra, aminek minden szava igaz. Váratlan találkozás boldoggá tehet.