Horoszkóp 2019. július 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt feszült helyzet alakulhat ki. Az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod, és ez most jobban megviselhet, mint máskor.

 

Bika:

Családtaggal szemben sokkal elnézőbbnek kellene lenned, mint általában. Előfordulhat, hogy rokonnal pillanatok alatt kiásod a csatabárdot, és ettől később te szenvedhetsz jobban. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Ikrek:

Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt a környezetedben olyanokat is hatalmukba kerít az irigység, akikről ezt nem gondoltad volna. Olyan találkozásban lehet részed, hogy a szavad is elakadhat…

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan valakiben csalódsz, akiről soha nem gondoltad volna, hogy képes az alattomos viselkedésre. Próbáld meg túltenni magadat a kialakult helyzeten, nincs értelme rágódni azon, ami megtörtént.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy valami megszűnik, vagy nehezen kezelhető helyzet alakul ki. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amivel valószínűleg nem értesz egyet, de nincs értelme szembeszállni vele.

 

Szűz:

Megtörténhet, hogy olyan tehetetlen helyzetbe kerülsz, amikor nem rajtad múlnak a dolgok. Ha jogi problémád van, akkor olyasmi juthat a tudomásodra, amitől felmehet a vérnyomásod.

 

Mérleg:

Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor ne izgulj! Egy baráti kapcsolat pórba elé állhat.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan hír jut a tudomásodra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. A munkában, megélhetésben is váratlan helyzet adódhat, és ezt nehezebben tudod kezelni. Egy találkozás viszont felvillanyozhat.

 

Nyilas:

Ha külföldre utazol, olyan helyzet alakulhat ki, amit nehezen tudsz kezelni. Ha most fizetsz be utazást, akkor figyelj a részletekre, mert később olyan dologba keveredhetsz, amely miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod.

 

Bak:

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet alakulhat ki, ami elgondolkodtat, hogy van-e értelme tovább folytatni. Ne kérj a magánéleteddel kapcsolatban senkitől tanácsot, inkább hallgass a szívedre!

 

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy a társadnak most kevesebb a türelme, emiatt alakulhat ki feszült szituáció és nagyobb veszekedés. Baráti kapcsolat sokkal fontosabbá válhat.

 

Halak:

A munka során alakulhat ki olyan helyzet, hogy attól minden hajszálad égnek áll. Megeshet, hogy kolléga miatt kell többet fáradnod, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése előtt meglepetten állsz majd.