Horoszkóp 2019. július 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, és egyik pillanatról a másikra robbanhat ki veszekedés. Ha mindezt szeretnéd elkerülni, akkor nagyon fontos, hogy elszámolj tízig, mielőtt megszólalsz.

 

Bika:

Ugyan híres vagy a türelmedről, a mai napon mégis történhet valami, ami miatt pillanatok alatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

 

Ikrek:

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki a mai napon, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz, ne szégyellj kérdezni.

 

Rák:

A mai nap legfontosabb feladata, hogy csakis annyit költs, amennyid van. Megtörténhet, hogy azt érzed azt a dolgot, amit utadba sodor az élet, azonnal meg kell venned, de ezt tényleg csak akkor tedd, ha futja rá!

 

Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amihez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Megeshet, hogy olyan valaki is felbukkan az életedben, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Egy elárult titkot őrizz meg!

 

Szűz:

Ha külföldre készülsz, akkor vigyél magaddal több pénzt, és jól felszerelt gyógyszeres ládikót, ugyanis minden esély meg van arra, hogy a dolgok másként alakuljanak, mint ahogyan tervezted.

 

Mérleg:

Kevesebb lehet a mai napon a türelmed… Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is észreveszel, ami máskor fel sem tűnik. A környeztedben ezért úgy gondolhatják, hogy képes vagy a bolhából elefántot csinálni.

 

Skorpió:

Ha külföldre utazol, akkor olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyre képtelenség felkészülni. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a stílusa vagy a mondandója miatt kinyílik a bicska a zsebedben.

 

Nyilas:

Olyan ötleted támadhat a mai napon, amit papírra kellene vetni, nehogy elfelejtsd. Találkozhatsz valakivel a mai napon, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. A szerelem ege pedig vakítóan kék lehet…

 

Bak:

Nem könnyű veled az élet. Vegyél erőt magadon, és próbálj meg alkalmazkodni. Különösen igaz ez akkor, ha párkapcsolatban élsz, ugyanis a társad úgy érezheti, hogy hiába szeretne bármit, te mindig megvétózod.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor légy sokkal türelmesebb a társaddal, és fejezd ki magad egyértelműen. Ha nyaralsz, jól érezheted magad.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy kolléga miatt nyílik ki a bicska a zsebedben. Történjen bármi, fogd vissza magad, mert nincs szükség arra, hogy újabb ellenségre tegyél szert. A szerelmi viszonyokban boldognak érezheted magad.