Horoszkóp 2019. július 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon a lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Olyan dolog is megeshet veled, amelynek hatására legszívesebben magadhoz ölelnéd a világot. Pénzügyek terén sikerre számíthatsz.

 

Bika:

Érdemes lenne a mai napot azokkal a személyekkel tölteni, akiket igazán szeretsz. Ha rokonokkal tervezed a mai napot, akkor is nagyon jól érezheted magad. A jelmondat: csak lazán!

 

Ikrek:

Megeshet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amelyet korábban el sem tudtál képzelni. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt örömöt érezhetsz. A párkapcsolatokban is változásra van kilátás, főleg a te viselkedésed miatt.

 

Rák:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon jobban odafigyelnél a pénzügyeidre, mert az életnek ezen a területén történhetnek változások. Érdemes lenne listával a kezedben vásárolni, így egészen biztos, hogy csak arra adsz ki, amire muszáj.

 

Oroszlán:

Ha nyaralsz, akkor nagyon jól érezheted magad. Talán türelmesebb lehetsz a társaddal, akinek kezd elege lenni a viselkedésedből, az esetleges hangulatingadozásaidból.

 

Szűz:

Ha vendégeket vársz, akkor tegyél ma ki magadért! Kipróbálhatnál egy új receptet is – a kreációval hatalmas sikert érhetsz el. A mai napon olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a tanácsát érdemes megfogadni.

 

Mérleg:

Nagyon jól érezheted magad ma a bőrödben, különösen akkor, ha barátokkal, vagy számodra fontos személyekkel töltöd az időd egy részét. Élvezheted egy rokon figyelmét, gondoskodását is.

 

Skorpió:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem esik nehezedre a munka, hiszen a saját malmodra hajtod a vizet. A családtagjaid között azonban most van olyan, aki az agyadra mehet, mert túl erőszakos egy témát illetően.

 

Nyilas:

Ha utazol, apróbb bosszúsággal számolni kell. Ha most jössz haza nyaralásból, akkor ne aggódj, könnyű és fájdalommentes lesz visszarázódni a hétköznapokba. Pihenj ma még, amennyit csak tudsz!

 

Bak:

Ha internetről van szó, akkor fontos, hogy ne lógj rajta egész nap, illetve ha egy rokonod teszi ugyanezt, neki te szólhatnál. Inkább töltsétek együtt az időt, és töltsétek fel a lelki eneregiaraktáraitokat!

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Olyan valakivel hozhat össze a gondviselés, akinek a sorsa mélyen megrázhat.

 

Halak:

Nem lehet okod panaszra, hiszen az élet több területén érhetsz el olyan eredményt, amelyek miatt a büszkeség és a boldogság járhatja át minden porcikádat. Az exeddel viszont ne akard felújítani a kapcsolatot!