Horoszkóp 2019. július 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Valaki olyan dologgal kedveskedhet, amire nem számítasz, és ez kellemes meglepetésként érhet. Most érdemes hivatalos ügyeket intézni.

 

Bika:

A mai napon a megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, főleg, hogy így kerülhetsz el egy roppant kellemetlen helyzetet. Megeshet, hogy régi baráttal összeakasztod a bajszod.

 

Ikrek:

Olyan hír juthat el a füledbe, aminek hatására konstatálod, hogy bizony a jegenyefák valóban nem nőnek az égig. Ennek hatására úgy érezheted, hogy a karma törvénye működik, és mindenki megkapja azt, ami jár neki.

 

Rák:

Akár a szinglik táborához tartozol, akár párkapcsolatban élsz, Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. Ha a meglévő kapcsolatodat nem akarod felrúgni, akkor sürgősen gondold át, mit kell tenned.

 

Oroszlán:

Minden esély meg lehet arra a mai napon, hogy olyan dolog jusson a tudomásodra, ami teljesen ledöbbent. Az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt feldobott leszel.

 

Szűz:

Olyan dolog hangozhat el, amelyet hirtelen el sem mersz hinni, úgy gondolhatod, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Igenis hidd el, hogy ezek a dolgok veled történnek, mert a gondviselés nem hagy magadra.

 

Mérleg:

Ha dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra, mert az életnek ezen a területén a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. A felettesedre is hatást tudsz gyakorolni, mert kíváncsi a véleményedre. Amit mondasz, az alapján dönt.

 

Skorpió:

Kedvez az idő nagyobb utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor most olyan dolgok történhetnek, amelyeknek a későbbiekben veheted majd nagyobb hasznát. Baráttal törődj többet, ne hanyagold el a kapcsolatotokat!

 

Nyilas:

Ha egészségügyi problémád van, akkor ne hanyagold el, hanem minél előbb fordulj orvoshoz! Most kellene bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Szerelmi kalandra is lehetőség nyílik…

 

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dolgokat mondhat, amely miatt át kellene gondolnod a közös élettel kapcsolatos terveidet. A munkában, megélhetésben kedvező változások jöhetnek létre.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben tökéletes lehet közöttetek az összhang, különösen akkor, ha szülők is vagytok. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

 

Halak:

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéleted alakulása miatt. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, ami büszkeséggel tölt majd el.