Horoszkóp 2019. július 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon olyan esemény történhet, anitől örömödben fölig érhet a szád. Megeshet, hogy összehoz a sors egy olyan személlyel, akivel el tudnád képzelni az életedet.

 

Bika:

Úgy tűnik, a szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását élvezheted. Ennek hatására előfordulhat, hogy valami, amit nagyon szeretnél, most összejön, de nem várt pénz is állhat a házhoz.

 

Ikrek:

A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, ami kifejezetten boldoggá tesz. Megeshet az is, hogy a sors kárpótolni kíván téged egy korábban elszenvedett csalódásért vagy veszteségért. Utazás jól sikerülhet.

 

Rák:

A figyelmed fókuszában a pénz állhat. Megeshet, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amikor plusz jövedelemre teszel szert. Előfordulhat, hogy értékét növelő befektetésre kerül sor…

 

Oroszlán:

A társaság lelke lehetsz, illetve az is előfordulhat, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, még akkor is, ha nem tartozol a szinglik táborához. Balesetveszélyes a nap, ezért légy óvatos!

 

Szűz:

Jó lenne, ha az, amit ma hallasz, titokban maradna. Megeshet, hogy olyan dolgok jutnak a tudomásodra, amelyek miatt másként látod majd a világot, és benne a saját helyedet.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy mától jobban megbecsül a közösséged többi tagja, ami jó hír. Talán olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek miatt könnyes lesz a szemed. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj!

 

Skorpió:

Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak, legyen szó akár nyaralásról, akár munkáról. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a későbbiekben szoros kapcsolatot is ápolhatsz.

 

Nyilas:

Most felkerülhet a szemedre a szerelem rózsaszínű szemüvege. Talán el sem mered hinni, hogy ilyen nagy szerencséd lehet, pedig… Régi barátnak emiatt viszont az idegeire mehetsz.

 

Bak:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban mindent meg tudtok beszélni, és az esetleges viták is lezárhatóvá válhatnak. Előfordulhat, hogy a társadat most meg tudod győzni a magad igazáról, és ő azt teszi majd, amit szeretnél.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy egy kolléga miatt át kell szervezni a napodat, vagy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, aki felidegesít. Próbáld megőrizni a hidegvéredet és akkor nem lesz baj.

 

Halak:

Összekötheted a kellemeset a hasznossal a mai napon. Nagyon jól be tudod osztani az idődet és az erődet egyaránt. Valakinek a te segítségedre lenne szüksége. Támogasd őt, mert jó tett helyébe most valóban jót várhatsz.