Horoszkóp 2019. július 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ma a szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd állhat a figyelmed fókuszában a következő időszakban. Olyan dologgal is foglalkozhatsz, ami feltölti energiaraktáradat, és ez rádfér.

 

Bika:

Mostanában a családod áll a figyelmed középpontjában, de egy ingatlannal kapcsolatos ügy is „előkerülhet”. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor azt az illetőt válaszd, akit ismerős ajánl! Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Ikrek:

Ha most nyaralsz, akkor az lenne a legjobb, ha kikapcsolnád a mobilt, mert boldog boldogtalan elérhet, és a problémájával traktálhat, amitől aztán nem tudsz kikapcsolódni, feltöltődni.

 

Rák:

Olyan valaki okozhat csalódást, akiről nem feltételezted volna az ilyen viselkedést. A munkahelyeden nagyon meg kell válogatni, hogy kinek, mit mondasz, mert visszaélhetnek a bizalmaddal.

 

Oroszlán:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad. Ha nyaralsz, pompásan érezheted magad, ha dolgoznod kell, akkor szedd össze magad, és próbálj meg jó teljesítményt nyújtani. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

 

Szűz:

Nem érdemes rágódni azon, ami megtörtént, hiszen úgy sem tudsz rajta változtatni. Szedd össze magad, ne nézz hátra, csak előre, ugyanis ez teszi most a legjobbat neked. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Mérleg:

Mostanában fontosabb szerepet játszhatnak az életedben a kapcsolatok. Eddig is tudtad, hogy nem feltétlenül a tapasztalat vagy a szorgalom számít, hanem a kapcsolatok, de ebben most még inkább megerősít az élet…

 

Skorpió:

Figyelmed fókuszában most a munka állhat. Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan átalakulások történnek, amelyek hatással lesznek a jövődre. Megeshet, hogy felettesváltásra kerül sor.

 

Nyilas:

Ha a mai napon randizol, akkor minden tökéletes lesz, és örömödben fülig érhet a szád. Az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálsz egy számodra fontos ügyben, akinek a szava, a tanácsa sokat jelent neked.

 

Bak:

Olyan titok juthat a tudomásodra, hogy a hatására még a szavad is elakadhat. Ha párkapcsolatban élsz, a társad központi témája lehet a következő időszakban a pénz. Ha most nyaralsz, jól érezheted magad.

 

Vízöntő:

A mai nap jelszava: párkapcsolat. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Előfordulhat, hogy kedves emlékek jutnak eszedbe, amik elgondolkodtatnak…

 

Halak:

A mai napon izgatottá válhatsz, mert olyan esemény történhet, amire egy ideje már vársz. A felettesedet dicsérd, mert így érheted el azt, amit szeretnél. Kolléga viselkedése előtt döbbenten állhatsz.