Horoszkóp 2019. július 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Rendkívüli kreativitás lehet a mai napon jellemző rád. Egymást után pattanhatnak ki a fejedből a jobbnál jobb ötletek. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki jó hatást gyakorolhat rád és inspirálhat.

 

Bika:

A mai napon több dolog alakulhat a kedved szerint. Az is megeshet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyek hatására úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Családtaggal légy türelmes és kedves!

 

Ikrek:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Rák:

Többször foroghatnak a gondolataid egy olyan személy körül, akit talán megbántottál. Nincs értelme felvenni vele a kapcsolatot, mert ő nem kíváncsi rád, és nem tudja megbocsájtani azt, amit elkövettél vele szemben.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amit titokban kellene tartani. Valakivel összehozhat a sors, aki számodra elképesztő dolgot mondhat. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Szűz:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy kiderül, szinte pótolhatatlan vagy, de az is előfordulhat, hogy megfordul a fejedben az állásváltoztatás gondolata. Nyaralás jól sikerülhet.

 

Mérleg:

Vannak a környezetedben, akiket akkor szeretnél látni leginkább, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, alkalmazkodj, mert most sajnos nem vagy olyan helyzetben, hogy te diktálj.

 

Skorpió:

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki jó hatást gyakorol rád. Korszakalkotó ötlet is kipattanhat a fejedből…

 

Nyilas:

Az lenne a legjobb, ha visszafognád magad, még akkor is, ha olyan dolgok történnek veled, amelyek miatt úszol a boldogságban, mert így biztosan nem bántasz meg másokat. Ünnepelj, csak ne túl harsányan!

 

Bak:

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Talán olyan esemény történik, aminek hatására engedékenyebbé válhatsz. Közben pedig rájöhetsz arra is, hogy milyen jó dolgod van.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy azzal a rokonnal, akivel nem volt minden fenékig tejfel, most nagyon jól kijöhetsz. Olyan dologba vághatod a fejszédet, ami sikeres lesz, és ezért olyan valaki is irigykedhet rád, akiről ezt nem gondoltad volna.

 

Halak:

Meg kell próbálni mosolyogni és kedvesnek lenni, ugyanis a harag rossz kerítő. A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak: most meg tudod beszélni mindazt, ami miatt korábban elfogott a szorongás.